Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP 50 2006g by Challenbeen

<< < (2/8) > >>

Poggiali:
ma nema tu nista fast... to kad vidis stanje, mozes slaviti za svaki sraf koji se odvrne normalno  :icon_biggrin:

dario007:
Kak se vidi broj šasije? To na Powerima i novim Runnerima oče biti problem kad pohrđa rama, jer su brojevi slabo odštampani.

Baš je izgrobaren dobrano...Sretno s dovođenjem toga u red.

challenbeen:

--- Citat: Poggiali - 30 Rujan, 2024, 23:52:51 ---ma nema tu nista fast... to kad vidis stanje, mozes slaviti za svaki sraf koji se odvrne normalno  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ima. sa iskustvom se sve brzo može riješiti ako znaš što radiš i kako to misliš riješiti odnosno što treba zamijenit  a što ostavit za sljedećeg gazdu.

--- Citat: dario007 - 01 Listopad, 2024, 00:48:45 ---Kak se vidi broj šasije? To na Powerima i novim Runnerima oče biti problem kad pohrđa rama, jer su brojevi slabo odštampani.

Baš je izgrobaren dobrano...Sretno s dovođenjem toga u red.

--- Kraj citata ---

sve je ok sa šasijom, to sam baš gledao, ima nekih dijelova gdje je ruzina, ali većina je sve rust free.
izgrobaren je, ali ništa napram onom zadnjem NRG Poweru... mislim da ću sa ovim biti čak u boljem plusu nego sa NRG.

Naručio sam još neke sitnice, pošto ide curi na korištenje, nove gume mitas, uteg volana, novi gripovi, novi remen, nov akumulator, nova centralna nogara, i promjenuti ću preventivno semeringe na radilici sa obe strane. I da, još nisam ulje u getribi promjenuo niti ulje u kočnicama, to bi mogao danas. Porezao sam si prst, pa će brušenje plastika potrajati hahahaha 

challenbeen:

Malo zanimacije poslije posla. Nisam mogao dalje montirati jer je kiša krenula a i nije baš da mi se da. Za sad izbio slijepi ležaj, ubacio novi, ubacio ručke nove te instalirao utege na volane sa jedni novim. Za sad sam zadovoljan. Ostatak sutra

challenbeen:

Ubacio novi semering, mikroremen, remen, ljubičastu centralnu, pobrusio zvono i kvačilo, pregledao uljnu pumpu, odmastio deklo, stavio nove centralne nogare (ali nije tribalo), skužio sam nakon zamjene centralnih da je netko prčkao sa amortizerom i naopako stavio gume, tako da je zato bilo problema sa time što nije htio stajati mirno. Kiša me ubija a baš nemam mjesta unutar radione se zavlačiti i ležat na podu da bi sve stigao riješiti hahah :)

Naručio sam pjeskaru tako da se nadam najboljem da bi to mogao biti pravi pogodak za uređenje i dovođenje u red najbolje što se može za ove sitnice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju