Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP 50 2006g by Challenbeen
challenbeen:
Evo ljudi, probao sam pijeskaru, odmah sam ofarbao nogare za suvozača. Izgleda da komora nije cijela i treba još ulaganja (usisivač prašine) ... idemo polako naprijed. Evo finalnog rezultata, sutra ću ih tek montirati kad lak stisne kako treba jer sad idem na posao.
Poslušao sam Radeta ovaj puta, ići će baš kako je i opisao, tj. tako sam to i zamišljao. Još ću vidit što ču sa ovim GILERA bočnim plastikama, hoće li se dati lako skinuti...
challenbeen:
Evo što sam zaboravio jučer updejtat... nova naljepnica i stanje kako sad izgleda sa svježe sređenim nogarama za suvozača.
U aktivnoj sam potrazi za ralicom, zadnjim amortizerom te ove prednje dvije plastike koje falu.
dario007:
Žolt je prodavao ralice od stakloplastike, vidi ima to još ivijek? Lako moguće da ima i rabljenu ralicu i te bočne plastikice
challenbeen:
Uspio sam ovo sve uzet u ZG, srećom je bilo uz put. Zadovoljan sam kupovinom, i za sad ostaje samo ralica, koja očito kod svih ubijena u papar, i izgleda da je jedina mogućnost za sad uzet novu od 125e, ili od ove napraviti nekako nosače, a nisam siguran da sam za to u mogućnošću hahaha...
jony b.:
Kao orhideja kad procvate.... Svaka čast!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju