Tehnički kutak > Garaža
Gilera GP 800
Beverly200x:
Plan je narucit lanac i neke sitnice ali jos par ljudi mi je reklo da nebi dirali lanac... Tak ce i bit jer se mislim vozit ovih dana(naravno prije oprat i podmazat) pa zamijenit u proljece...
Samo me muci sto nema bas dijelova plastike, jedino ak naletis na nes na ebayu ???
Oliverxxx2:
Za dijelove za gp zovi 0996966336, Ivan, okolica Zeline, on ih je prošle godine dovukao 4kom. iz Francuske, dva su bila za dijelove, možda je ostalo nešto...
balki:
Kada imas ovakva bušenja samo kvalitetan HSS borer dolazi u obzir.
Nek te s veseljem služi :icon_thumright:
Beverly200x:
--- Citat: Oliverxxx2 - 17 Rujan, 2024, 07:31:57 ---Za dijelove za gp zovi 0996966336, Ivan, okolica Zeline, on ih je prošle godine dovukao 4kom. iz Francuske, dva su bila za dijelove, možda je ostalo nešto...
--- Kraj citata ---
Hvala na ovome, zvat cu ga kad rijesim ovo s lancom, ak ne rijesim nema smisla ulagat dalje :icon_thumright:
Beverly200x:
Update:
Kad sam pribavio sve sarafe i zategao lanac kak pise u manualu sve je OK dok ga ne gazis.Kad ga pocnes gazit onda se otegne i opet pocne klaparit ::)
Onda mi je prijatelj rekao da je mozda razlicito potrosen na dijelovima i kad sam isao pogledati i izmjeriti, stvarno je ali ne za puno ali po meni bi klapario na tom rastegnutom dijelu odma kad bi ga zategnuo ???
Odlucujem narucit lanac jer ga tak i tak trebam promijenit i nadam se da ce to rijesiti problem.
......
Subota 19h, idem odsarafit maticu koja drzi swing arm i nailazim na maticu 26 koja naravno nije u niti jednom setu i odlazim brzo u Bauhaus po nju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju