Tehnički kutak > Tuning skutera
Due+ - beta ark
Dasta je16:
Pozz, ekipa
Imam navedeni skuter u ac verziji i ima je 70 dr evo kit i svakakve variomate i kvacila bas je isao super, ali evo sredinom ljeta je cviknuo jer nisan nista dira od ima 2 godine nego pali vozi i sta ces moja greska. Međutim imam komplet lc verziju skutera pa cu sve pribaciti na ovaj svoj i uzeo bi top performance due+, pa me zanima vase misljenje o tome koja radilica ce ga izdrzat i koji auspuh da stavin( za sad gledam yasuni c16). Ugl skuter je za na kavu ali isto mi je za zabavu i gušt zato i ulazem u njega toliko. Takoder me zanima koju getribu da stavim odnosno za koliko da je produzim. Gledao sam po internetu sta sve ljudi stavljaju al to su vise manje sve videi i forumi po 10 godina stari. Cijenim svaku pomoc i misljenje. A dolje imate sliku kako izgleda skuter.
JogFromYamaha:
Rjesi prvo problem zasto je cviko.
A za Due + je setup jako poznat i imas ih napisane tu po forumu
Dasta je16:
Taj problem je već riješen. Vozio ga dugo vremena i prokuhao je. Klip ostao ranjen. Samo me zanima di su te teme za due+
Poggiali:
kako ti je ac drevo prokuhao? pa ti kitevi idu 60 000km
Dasta je16:
--- Citat: Poggiali - 11 Rujan, 2024, 14:06:10 ---kako ti je ac drevo prokuhao? pa ti kitevi idu 60 000km
--- Kraj citata ---
Iskreno neznam nije imao ni neki auspuh vec original ali je iz njega bas sve bilo izvuceno. Cak mi se i dosta puta pregrijavao pa bi bio pad performansi. Dosta mi je vise tih ac masina htio bi malo promijenit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju