Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gilera runer ne prima gas i grije se

<< < (2/3) > >>

BOXER4c.:

--- Citat: JogFromYamaha - 31 Kolovoz, 2024, 11:55:51 ---Provjeri kompresiju semeringe i prirubnicu

--- Kraj citata ---
Di najcesce se dogodi da vuce zrak ?

JogFromYamaha:
Kak ti se cini kompresija dobra, koliko bara ima kompresije?
Operi sve sapunicom da bude suho i cisto, provozaj se pa odma vidis di se opet nakuplja smece i znas odma gdje ti slini.

BOXER4c.:

--- Citat: JogFromYamaha - 31 Kolovoz, 2024, 20:58:24 ---Kak ti se cini kompresija dobra, koliko bara ima kompresije?
Operi sve sapunicom da bude suho i cisto, provozaj se pa odma vidis di se opet nakuplja smece i znas odma gdje ti slini.

--- Kraj citata ---
Oprana je masina detaljno dimerom pred malo a danas sam kupio i montirao novu prirubnicu mada je i stara bila dobra i posudio sam od prijatelja karb sa ispravnog motora i mrvi cu je bolje ali isto se grije dok je temperatura na polovici vozi dobro i prima gas a cim se pocme vise grijati i ici prema crvenome pocme se gusuti i okretaji ne padaju na letu kako bi trebali dok jenanje zagrijan

Poggiali:
uzmes ovako nesto
https://top-alati.hr/tester-kompresije-benzinskog-motora

meni ovo vuce da ti skuter riba cim se ugrije.. jesi kontrolirao crijeva hladjenja, jesu jednako topla?
jel ti ispravan termostat?

BOXER4c.:

--- Citat: Poggiali - 31 Kolovoz, 2024, 21:23:11 ---uzmes ovako nesto
https://top-alati.hr/tester-kompresije-benzinskog-motora

meni ovo vuce da ti skuter riba cim se ugrije.. jesi kontrolirao crijeva hladjenja, jesu jednako topla?
jel ti ispravan termostat?

--- Kraj citata ---
Nemam pojma ni ja vise sta mu moze bit
 crijeva budu obadva podjednako topla kao i hladnjak u voznji termostat nisam kontrolirao
Jedino sta sam stavio od motula onaj zuti antifriz za motore  i nisam ga razredio nego stavio čistoga to po meni meni smio biti uzrok grijanja ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju