Ostalo > Motocikli

Kawasaki Z750 2008

<< < (6/9) > >>

Toni46:
Danas u podne otisao atestirat auspuh i sad idem na posao i vec je odobreno. Usput isprobao novu jaknu na 4 stupnja. :)

Toni46:
Danas skinute celjusti i oprano sve sa sapunicom i cetkicom za zube. Veceras ga dvoslojno ispolirao i stavio gore fusso coat tvrdi vosak. Moze dalje pod plahticu. :icon_thumright:

Toni46:
Stigle Mitasice danas. :glasses9:

3alfa3:

--- Citat: Toni46 - 30 Siječanj, 2025, 09:50:33 ---Stigle Mitasice danas. :glasses9:

--- Kraj citata ---

Odlicne (ako se koriste kako bi trebao), ali, skupe (po prijedjenom kiometru).

Te mitasice su super za nekog ko ne vozi po hladnom i vozi agresivno, ali cijena je mali broj prijedjenih km sto u takvom scenariju znaci da i nisu jeftine, ali gripa imaju ako ih se vozi jako  kad su propisno zagrijane.

Nisam ih nikad probao, ne zbog gore navedenog razloga, nego jer sam ih imao prilike stisnut rukama nove - jako tvrda karkasa, dijametralno suprotno od guma koje volim na motoru, ali, to nije negativno, samo moja preferencija jer mi tvrde gume (dunlop najtvrdji kojeg sam vozio) ne odgovaraju. Iz tog razloga ni Dunlop ne vozim iako sam dao sansu svojevremeno i Sportmart i Sportsmart 2 i nisam se mogao prilagodit tim gumama.

Toni46:
Tlak 2.3 prednja 2.6 zadnja i gas. Ne vozim se bas po hladnom vremenu a ne zelim vodit uopce brige jel cu imat dosta gripa tako da mi odgovara. Razumijem te skroz. Nek izdrzi ovu sezonu i to je ok. Mislim napravit dosta kilometara ako obaveze dozvole.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju