Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Stavljanje veceg Karba na speed fighta 2

(1/3) > >>

BOXER4c.:
Pozdrav ekipa imam serijskog aspeed fighta 2 i na njemu karburator gurten 12 originalni i u zadnje vrijeme vise zajebava nego radi kako treba pa razmišljam stavit neki pametniji i bolji carb za zamjenu gurtena mozda i nesto vece npr dellorto 17.5  pa me zanima dali je to neko radio vec i dali ima smisla svaki savjet je dobro dosao

robyakarider:
bez druge prirubnice ti nema nikakvog smisla
a i sa vecom prirubnicom ti nema smisla, ali ako nema drugih dijelova zasto ne

JogFromYamaha:
Imas gurtnera za 35e novog, i taj karb cak iako je zamjenski radi jako dobro.
Samo sa vecim fergazerom neces dobiti nista osim glavobolje dodatne investicije u preradu usisnog trakta i potrosnju.

dr.mrgood:
Kao prvo nije gurten nego Gurtner.
Kao drugo, možeš staviti Dellorto 17.5 ali onda moraš i prirubnicu drugu, odnosno najbolje je promijeniti i cijeli usisni blok jer je kod Peugeota tu napravljena restrikcija.
Bez dodatnog ulaganja u neki base 70 ccm kit teško da ćeš sa ovim išta osjetno dobiti osim možda veće potrošnje.

BOXER4c.:

--- Citat: dr.mrgood - 09 Kolovoz, 2024, 12:14:08 ---Kao prvo nije gurten nego Gurtner.
Kao drugo, možeš staviti Dellorto 17.5 ali onda moraš i prirubnicu drugu, odnosno najbolje je promijeniti i cijeli usisni blok jer je kod Peugeota tu napravljena restrikcija.
Bez dodatnog ulaganja u neki base 70 ccm kit teško da ćeš sa ovim išta osjetno dobiti osim možda veće potrošnje.
[/quo
Meni je motor serijala vise manje jedino laksi valjcici i auspuh TT i on bez greske sad po stare dane  po ravnici se zaleti 75 bez problema i To zracno hladenje je u originalu je bio vodeno jedino bi volio stavit neki bolji karb i da ima mrvicu bolji odaziv na gas nis drugo
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju