Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Kupovina 125cc
vespaet2:
za vespu mi jeste bilo do brzine jer sam bio obicno smetalo na cesti sa 60 km/h, al za 125 mi iskreno nije bitna brzina(važno mi je da mou normalno pratit promet, ne bi preticao auta normalno), zato i trazim 4t a ne 2t
robyakarider:
a kao da je 125 4t nesto brz, malo bolji biciklist te prode :icon_biggrin:
JogFromYamaha:
Ljudi su se ubili i s biciklom pogotovo dok si neiskusan i na opasnim cestama.
--- Citat: ---Ili se strpi još koju godinu dok ne napuniš 18 i položiš vozački, jer ovako uletit u 125cc sa svojih 15-16 godina (ako sam dobro skužio) , a ne znaš ni prometne osnove.... Smiri se malo i stani na loptu, prvo bi "tunirao" Vespu, jer ti je spora, pa nemaš love, a realno i ne isplati se, sad bi 125cc a takvi ko od šale idu 100km/h znači tebi je do brzine , ne potrebe. Ovo ti je prijateljski savjet od nekog tko je možda stariji od tvog starog, da na kraju nebi tražio povoljna invalidska kolica.
--- Kraj citata ---
Slazem se.
jeeves:
--- Citat: robyakarider - 27 Srpanj, 2024, 20:40:19 ---a kao da je 125 4t nesto brz, malo bolji biciklist te prode :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Čak i Kymco Agility City 125 sa svojih 10.5ks i malo lakšim rolicama bez problema prati promet do 80km/h što je po mom iskustvu sasvim ok za 90% vremena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju