Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 250 2004 by Challenbeen

<< < (9/13) > >>

dell:
Imam ti original naljepnice za ovog kojeg je dario postavio

challenbeen:
hoćeš mi se javiti na PM ili na facebook?

challenbeen:

Spontano se dogodilo samo od sebe hahah... ipak nisam na original boju, išao sam baš na boju koju sam mu i namjenuo (istu je dobio SP50 ali u matt izvedbi), tu je OEM boja sa bijelim perlama ... boja na suncu je fantastična, puno bolja nego na SP50 kojem sam nekidan riješio...
Sad ostaje da mu nabacim LASER naljepnice i da ga pripremimo za ugradnju na VXR.

Dell mi je nudio OEM naljepnice, za čak i ok cijenu, ali jednostavno sad nisam bio pri lovi a raznoraznih boja doma imam i viška

dario007:
Lijepo je ispalo, samo šteta da se oko podnice nisi malo više potrudio sa krpanjem...

Nemoj onaj kineski šrot od naljepnica stavljati ako Boga znaš!

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 08 Studeni, 2024, 18:38:55 ---Lijepo je ispalo, samo šteta da se oko podnice nisi malo više potrudio sa krpanjem...

Nemoj onaj kineski šrot od naljepnica stavljati ako Boga znaš!

--- Kraj citata ---

Da, to sam skužio kad sam detaljno sve oprao i išao farbati.. ostala je pokoja "rupica" i taj dio... jednostavno nisam znao što napraviti, a već je bila umiješana baza sa aditivima ... samo sam nastavio i ispalo je tako kako jest sa tom lijevom stranom. Ostaje još da odradim onaj mali poklopac za svjećicu plus blatobran. Ne znam što ću sa plastikom volana i vizirom, hoću li njih dirati... Možda i hoću, samo ne znam oću li isto u plavu boju ili neku drugu. Tu ostaje i zadnji rukohvat, pa sad nisam pametan trenutno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju