Tehnički kutak > Tuning skutera
Capriolo Rex pomoć oko setupa
Rex99:
Pozdrav posjedujem prethodno navedeni skuter,on ima minarelli horizontal ac mašinu u sebi trenutno na setupu imam airsal sport 70cc 2 karike aluminijski cilindar motoforce racing radilicu motoforce karburator 19mm,zanima me kakav bi prenos mogo složit i razmisljam o kupovini stage 6 overrange variomata i tako tih stvari da li je pametna odluka s obzirom da imam motoforce racing pune polutke radilicu,svaki savjet je od koristi hvala.
Poggiali:
stavi getribu od minarelli lc ako vec nisi.. i obavezno linearnu polutku.. za minarelli je najbolji top performance tpr variomat.. ako stavljas neki overrange, gubis mogucnost paljenja na gumb jer moras vaditi kuplung paljenja.. ja bi radije isao na duzu getribu ako ti nije minarelli lc dovoljno... meni sa tim ide 95gps-a
robyakarider:
sta ce ti overrange kad nemas konja za to
Rex99:
Meni trenutno skuter ide sa ac getribom i trenutnim postavkama sto su na njemu 85-90 plus je pritom na 10kama koliko je duza lc getriba od ac ako znate
Poggiali:
lc ti je nekih 5% duza, meni je bilo ugodnije vozit sa njom, pogotovo sto sam ja po brdima uglavnom vozio i nisam htio duzu da ne ubijem start..sa ac je samo prevrtavao... pre kratka je za 70cc.. nije velika razlika, ali ti je minimalna investicija za malo poboljsanje, budes vidio.. ovisno gdje se vozis...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju