Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia atlantic 250ie 2007.g pucnje
zvonkec92:
A mozda samo treba prestelat ispusni ventil i vise nece pucat
fantomix:
--- Citat: zvonkec92 - 15 Srpanj, 2024, 01:05:00 ---A mozda samo treba prestelat ispusni ventil i vise nece pucat
--- Kraj citata ---
Reko je majstor da je to odradjeno, da je bio jako rastelan, sad jel laze il ne to cu saznat uskoro kad ga otpeljam u ovlasteni servis, nisam ga vozio u razvikane servise ili ovlastene jer se dugo ceka a ovaj je reko dopoljaj sutra i za dan gotov bio, ocito je promjenio ulje, filter, svecicu, dihtung sa auspuhu a ventile nije nastelao. No sad cu ga otpeljat u normalan servis pa taman ceko do nove godine.
Poggiali:
inace kad se stelaju ventili trebas uzet i dihtung poklopca glave i gumice srafa, ove su original vec kao kamen, da nebi ponovno morao skidati jer bude curilo ulje..
https://oem-parts.hu/hr/parts/aprilia/scooter/atlantic/2007/atlantic-125-250-4t-2006-2008-emea-d-e-f-i-nl-sp-uk/engine-oil-breather-valve
brojevi 7 i 10..
Mislim da ti je najbolje polako gledati videe na yt i krenuti sam :)
fantomix:
--- Citat: Poggiali - 15 Srpanj, 2024, 17:59:19 ---inace kad se stelaju ventili trebas uzet i dihtung poklopca glave i gumice srafa, ove su original vec kao kamen, da nebi ponovno morao skidati jer bude curilo ulje..
https://oem-parts.hu/hr/parts/aprilia/scooter/atlantic/2007/atlantic-125-250-4t-2006-2008-emea-d-e-f-i-nl-sp-uk/engine-oil-breather-valve
brojevi 7 i 10..
Mislim da ti je najbolje polako gledati videe na yt i krenuti sam :)
--- Kraj citata ---
Hvala na savjetu, nemam uslova da sam radim na skuteru, nemrem pred zgradom serafit, zeznuto je, sto zbog stanara koji bas to i ne vole a i ak nekaj ulja iscuri gledat ce me ko ratnog zlocinca. Ako neko ima u istocnom djelu grada Zagreba za preporucit majstora koji zna posao i nece muljat nek mi slobodno javi.
zvonkec92:
danas vise nema majstora koji te nebu odero, ak oces kaj jeftinije proc osuden si sam šerafit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju