Tehnički kutak > Tuning skutera

Motoforce 19mm karburator

<< < (3/3)

SRAD:

--- Citat: Black sr70 - 11 Studeni, 2024, 22:48:06 ---Ja sam uzeo takodjer taj karburator mf19phbg  (kopija dellorto) meni je radio 2 mjeseca kako treba ostalo uvijek trokirao kako god da ga nastelujes (svjecica pobjeli na punom gasu) al on idalje trokira uzeo sam sebi dellorto 19 phbg i nikakvih problema.Dodas malo para uzmes dellorto i miran si    ;D

--- Kraj citata ---

Trokiranje je puno goriva (tamna/crna svjecica - brrrrrrr zvuk😁), kad skuter ima efekt kao da ostaje bez goriva, puno zraka (svjetla, bijelkasta boja svjecice, booooo zvuk😁) tada je siromašna smjesa i klip cilindar imaju slabije podmazivanje i hlađenje, te dolazi do blokiranja/pregrijavanja.

robyakarider:
pa trokira dok mu ne das pun gas, onda je siromasan, cari kineskih karburatora  :toothy12:

SRAD:

--- Citat: robyakarider - 13 Studeni, 2024, 18:48:08 ---pa trokira dok mu ne das pun gas, onda je siromasan, cari kineskih karburatora  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Veca dizna, podigni iglu na klipicu, stavi limic sa Dellorto 17.5, svakako se da izvesti da funkcionira.

Black sr70:
Jednostavmo taj karb nije moguce bilo nastelovat upalis motor pun gas ispaljuje sve top nista trokanja sve super pustis gas das nece u obrtaje koje bi trebao nego ide 400 500 manje i trokira tako vozis stanes boja svejcice bjela a cuje se kako trokira nije zvuk boo il nesto slicno ugasis skut 5 sec upalis gas do poda sve ubija kako ide sve normalno i tako u krug stavis vecu diznu nece nikako stavis manju booo se cuje a dizne razlike 2-3 br tkd poenta svega smece kinesko

jakabasej9:

--- Citat: robyakarider - 02 Srpanj, 2024, 19:33:11 ---jedino ako je duplo jeftiniji od dellorta, Atelier Rebul da mozes uzeti jos jednog ako onaj prvi ne valja

--- Kraj citata ---
Duplo jeftinije znači: jedan za dijelove, jedan za nadu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju