Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Novi auspuh ali nema razlike
TopPerfomance4:
Prika kupi si neki base gus kit pa sad odluči koji češ malossi sport,polini sport,Dr Evo koji je forumski favorit,imaš i stage6 streetrace koji je kao "najači" ali skuplja je varijanta moraš ga voziti u kombinaciji sa 19mm karburatorom poradi grijanja i sklon je blokiranju,ove gore tri navedena kita su jako pogodni jer ne traži da se stavlja drugi karburator i puno zezanja možeš ih fino uštelat na serijskom dellortu 17,5 sa preradom kučišta zraka uz to dodaš malossi multivar 2000 variomat sa ljubičastom centralnim federom
Dragster 50:
--- Citat: lixall10 - 18 Svibanj, 2024, 17:43:03 ---da ne otvaram jos jednu temu, koji da uzmem cilindar stage6 cast iron ili malossi 70cc. Malossi se ima kupiti kod mene i jeftinije bi me izasao a s6 bih morao narucivati i to mi je skuplja opcija. s6 pro replica mk1 je auspuh, a radilica stage6 pro replica nova sa scooter attacka
--- Kraj citata ---
Base/Sport cilindri poznatih proizvođača su manje više isti po snazi.
To su nijanse koje nećeš osjetiti, i ne ovise o cilindru nego o ostalim dijelovima, i koliko oni mogu izvući iz tog cilindra, a najviše o tome kako ćeš složiti i uštelati. Vozio sam Malossi Sport, Black Trophy, sad DR EVO pa govorim za njih, sve je to tu negdje. Radije uzmi Malossi ako je jeftiniji, a za razliku novaca uzmi variomat.
TopPerfomance4:
Pa da sve su to nijanse koji kmh više gore dolje svakako se dobije na okretnom momentu i nije potrebno izvlačit zadnji atom snage iz kita
Poggiali:
--- Citat: lixall10 - 18 Svibanj, 2024, 17:43:03 ---da ne otvaram jos jednu temu, koji da uzmem cilindar stage6 cast iron ili malossi 70cc. Malossi se ima kupiti kod mene i jeftinije bi me izasao a s6 bih morao narucivati i to mi je skuplja opcija. s6 pro replica mk1 je auspuh, a radilica stage6 pro replica nova sa scooter attacka
--- Kraj citata ---
uzmi dr evo, popularan je jer je po snazi i kvaliteti ko svi base 70cc, a najpovoljniji je, ako tebi ispada skuplje jer ti nije dostupan, uzmi koji ti je najpovoljniji...
lixall10:
Dosao je taj dan danas narucujem cilindar, dr evo trenutno nema na stanju pa koja da uzmem od ova dva. Imam fabricki dellorto karburator 17.5mm, auspuh stage6 pro replica mk1 i radilica je stage6 pro replica. Cilj mi je da motor dobije sto vise snage.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju