Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172 by Toni46
Toni46:
Pozdrav svima. Evo prinove kod mene, kupljena na “poznato”. Skuter je bio groblje osim masine zbog koje sam ga najvise uzeo. Stajao je 2 godine, nekad nekad upaljen. Pomalo radim na njemu koliko stignem. 4 dana je kod mene i lagano se vide promjene. Setup je :
Malossi 172 kupljen nov, par tisuca prosao, kao novi.
Dellorto PHBL 25bs s gljivom.. narucena nova polini s poklopcem
Top racing radilica
Polini variomat
Malossi sekundar (promjenio ulje u getribi)
Malossi usisne lamelice itd
Auspuh bez kat i custom veca inox grana
Moram otvorit prijenos pa vidjet stanje, iduci tjedan ide na regu.
Skuter pali i ide odlicno. Ono najbitnije nosac je slozen kak spada i od struje sve radi nakon sto sam par zica poslozio kak spada (novi akumulator takoder). Zadovoljan sam. Stay tuned :headbang:
robyakarider:
taj filter ti je prst u oko :icon_biggrin:
Toni46:
--- Citat: robyakarider - 08 Travanj, 2024, 16:25:04 ---taj filter ti je prst u oko :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Zato je nova polini narucena kao sto sam napisao
dario007:
Čestitke na prinovi, već se vide velike promjene u estetici.
Šteta samo kaj si Baotian nosač tablice maknuo :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Taj Dell 25 ti jako lijepo radi sa serijskim airboxom ili zera otvorenim, kao i sa 50cc kocka airboxom kak ja imam na mc2, samo ga treba malo grijat, pigat i napravit mjesta u predjelu karba, a problem su i lijevi šerafi na tom airboxu...
Koji je sad setup karba jel znaš?
Toni46:
--- Citat: dario007 - 09 Travanj, 2024, 11:03:10 ---Čestitke na prinovi, već se vide velike promjene u estetici.
Šteta samo kaj si Baotian nosač tablice maknuo :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Taj Dell 25 ti jako lijepo radi sa serijskim airboxom ili zera otvorenim, kao i sa 50cc kocka airboxom kak ja imam na mc2, samo ga treba malo grijat, pigat i napravit mjesta u predjelu karba, a problem su i lijevi šerafi na tom airboxu...
Koji je sad setup karba jel znaš?
--- Kraj citata ---
Hvala ti puno. Nosac je koma al bit ce dobar za regu hahah.A tesko mi je neki airbox skombinirat zbog kuta amortizera, pa nek bude gljiva, ko ga hebe. Za sad sam samo pogledao diznu na brzinu, 106 je gore dizna. Narucio sam set od 98 do 120 dizni. Bogat je trenutno. Vidjet cemo kak ce se ponasat kad stavim novu gljivu jer je ova jako stara i u losem stanju, pa cu onda sve vidjet i stelat. Evo od jucer update. Ofarban i ostatak plastika koje su bile u jako losem stanju.
url=https://postimg.cc/ftBQWgsQ][/url]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju