Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Beverly 500 Cruiser. 2009. - nove gume
Poggiali:
--- Citat: auriga21 - 08 Ožujak, 2024, 08:55:04 ---
--- Citat: Poggiali - 08 Ožujak, 2024, 02:56:49 --- imao sam dunlop scoot smart, i to je bio uzas od gume...
--- Kraj citata ---
e scoot smart imam trenutno, bas je smeće guma... nekak mi je cudno i neprirodno kombinirat gume različitih proizvođača...
--- Kraj citata ---
sa dunlopom sam se bojao prolaziti kroz rotor, samo zadnji kraj bjezi :icon_biggrin:
angel i diablo rosso su obje od pirellia, na zalost diablo rosso ne postoji u prednjoj dimenziji, malo je meksa guma od angela... kad sam to stavio straga, dan i noc razlika od dunlopa.. skuter ko na sinama.. ako ne vozis agresivno, uzmi obje angel i mir...
auriga21:
i dajte molim vas dok vas imam na okupu, koje motorno ulje je najbolje za točit u njega? do sad sam točio mislim motulovo 5w40 kaj sam kupovao u moto mondu... jel ima nešto bolje od toga tipa castrol, selenia, nesto trece ili je i motul dobar?
challenbeen:
Motul 5100 15w50 se toči u Master500, barem sam ja do sad u svaki točio, naravno mirnije je radio, samo je trebalo malo duže da se zagrije da ga morem stiskati
Nadam se da si uzeo Pirelli Diablo Rosso gume i to Radijal a ne Diagonal oplatu
auriga21:
u moto mondu kad sam dosao po ulje, da li su mi motul 5w40 tak da sam to i točio... 5w40 i 15w50 je vec osjetna razlika...
sutra ujutro cu slati upit u vulkal da li mogu nabavit diablo rosso gume, al kako je netko iznad napisao, da se vjerojatno ne radi prednja dimenzija te gume... mozda se nesto promijenilo pa sad imaju diablo rosso obje gume, ako nemaju, onda cu uzet angel scooter...
a dal je radial ili diagonal oplata nemam pojma kaj uopce znaci hahahaha
sad malo gledao po netu, nekom logikom, sta ne bi sve moto gume trebale bit radial? eventualno ne na crosserima ili enduro motorima, nis drugo mi ne pada na pamet da bi imalo takvu gumu...
challenbeen:
5w40 i je službena gradacija, ali svakako nije preporučljiva. jednostavno je prerijetko ulje za takvu mašinu. sad baš kumu naručio 15w50 ulje za njegov master 500 :icon_thumright:
https://www.kupigume.hr/gume-za-skuter/skuter-guma-pirelli-120-70-r-16-57h-diablo-rosso-scooter-f-tl/9156f79b1bbe9f02329ceb8e15289100
https://www.kupigume.hr/gume-za-skuter/skuter-guma-pirelli-150-70---14-66s-diablo-rosso-scooter-r-tl/be9e82c588af75bedf94083b40c1ba88
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju