Tehnički kutak > Tuning skutera
Vespa ET2
vespaet2:
pa nisam bas retardiran, nego me zanima bil valjalo malo duzi remen ili nesto tako stavit, al kad kazete tako stavicu serijski
Poggiali:
serijski remen je najbolji remen za piaggio, i ne mozes reci, ne valja mi taj remen, jer skuter ide sa njim lose, a poderan je...
meni je i malossi nekad bio ok sa kevlar remenom, jer se nije rastezao, ali sam ja imao 70cc..
60 po satu ako ide skuter, definitivno mu treba zamjena i kontrola potrosenih djelova ( remen, mikroremen uljne, rolice, klizaci variomata, centralni feder, federi kvacila, filter zraka, svjecica, ovisno o kilometrazi karike, klip i karike, iskopaj manual za vespu, gledaj koja je tolerancija za potrosnju kvacila i zvona kvacila, skinut i totalno rastavit karburator, po potrebi kupit kit za reparaciju obavezno od dellorta, jer kineski ne valjaju nista)... ako ti stvano i dalje bude slabo, gledaj variomat ili cak 70cc..
vespaet2:
skuter od novih dijelova ima klip, karike cilindar lezajevi radilice i semerinzi radilice, karb, filter zraka
stanje u kojem je skuter kupljen je srednja zalost, nije nikako odrzavan
sredit cu mu prijenos tj istrosene dijelove zamjenit pa cu vidit sta cu dobit sa time
koja je realna brzina po satu za ovakvu vespu u dobrom stanju
Poggiali:
ciji su klip i karike?
racunaj ako filter zraka nije piaggio, moze bit razlike u gustoci spuzve, samim time prestelavanje karba je mozda potrebno...
trebala bi ici nekih 70 po satu.. opet ovisi i o gabaritima vozaca...
vespaet2:
original su klip i karike tj piaggio
spuzva filtera je malossi, u karburatoru ce trebat malo veca dizna, to cu zamjenit ovih dana
imam 62-3 kg tako da kad sredim ove potrosne dijelove u prijenosu i vecu diznu stavim trebo bi 70 ic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju