Općenito > Trgovine

narucivanje dijelova

(1/2) > >>

vespaet2:
poz, iz BiH sam i zanima me jel se nesto vise naplacuje dostava za BiH kad narucujem dijelove sa scooter attacka i tih stranica, i koji su nacini placanja za dijelove sa tih stranih stranica

jel ms trgovina ova vrsi dostavu za BiH i kako se tu placaju dijelovi?

JogFromYamaha:
Imas mogucnost placanja racuna Visa debitnim karticama, ili tebi u bosni najjednostavnije placanje paypalom sta ti i preporucam.
Neznam kolika ce ti biti postarina moras ubaciti u trgovinu i vidjeti kolika ti je dostava.
Najjednostavnije logiraj se na web i vidi sta ti se bolje isplati, samo nemoj uzimat nevaljale djelove nego provjerene kombinacije.

vespaet2:
postoji li mogucnost da maloljetnik  otvori racun na banci tj karticu da dobijem? posto tesko da cu od oca dobit karticu a nemam neke dijelove gdje kupit u BiH pa moram narucit sa tih stranica

JogFromYamaha:
Maloljetnik i kartice generalno ne, ali paypal se da otvoriti i otac ili majka ti mogu prebaciti novac na paypal akaunt s kojim onda kupujes, bez da povezuju karticu ako to ne zele.

vespaet2:
ma od paypala nema nista, nece oni sigurno to htjet uplatit, jedino mi preostaje da pitam majku da otvori neku karticu i dat joj pare da uplati i onda preko te kartice porucivat, ako se ona slozi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju