Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner sp
coff197:
Tako je, njegov je Runner bio
Pa nemam ja neki pad okretaja krene na cca 4 pa digne na 9 i tu drži i nabire okretaje samo na gore
TopPerfomance4:
Da zip primar je 14/46 dok su "dugi blok" getribe 13/46 taman 7% produženje koje je ok nečeš toliko izgubit starta replicu se vrti tamo oko 10500 ako se ne varam tako se po forumu bar pričali i da ditech nepomična ravna polutka ispegla pad okretaja kroz ubrzanje osobno najbolja stvar koju sam stavio na mog nrg-a
coff197:
Update...
Danas propišala vodena pumpa neki dan sam antifriz nalio po uputama rozog (30% antifriz, 70% voda i to kaze da je -18 ), ali prije je bila samo voda unutra hrđava voda i valjda je bilo neminovno da propiša.
Čitam po forumu već dva sata kak se to mjenja i umirem od smjeha kolko se Tomi_ZG izje*al sa semeringom i oke skužio sam otprilike samo se nadam da će sve lako ići van i da će semering lako ući unutra.
Sutra ću se zaletit kupit semeringe plave pišem u množini jer ću ih kupit više jer sam 99% uvjeren da bum nekaj smrdal.
Prvi put ću to sad radit i sad sve mi je jasno osim da na strani propelera koju drži gedora 8, ima neka šajbica između samog propelera i bloka eh sad kak se to sve odšerafi i izvuče osovina a ta šajbica ostane na propeleru jel u ležištu nekom pa nemre ispast ili treba tu stranu držat napetom za blok skupa sa propelerom da ne opadne nekam dole.
I ako slučajno netko ima viška vremena i oče pripomoć makar u nadgledanju garaža mi je na žitnjaku pa je dobrodošao.
challenbeen:
Ako mislis stavljat OEM pumpu, onda nema nikakve šajbice između imprefelera i osovine pumpe
coff197:
Aha nema ništa, da taj impeler koj je nutra će ostat jer bi to sve probao bez otvaranja mašine
Hvala puno na odgovoru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju