Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner sp

<< < (4/7) > >>

TopPerfomance4:
Mhr replicu se vrti malo više oko 10500 kroz ubrzanje dakle moraju bit stabilni ako baš hočeš da iskoristiš termogrupu čitao sam po forumu da je tu radno područje

coff197:
Je čitao sam i ja da je to tako ali nesmeta mi par sto okretaja manje, sad se mogu voziti 100 po satu na 8.800 -8.900 a i nezelim prevrtavanja nikakva nego trajnost tog cilindra maximalnu a i dalje ima snage navrtit 120 po satu na ravnom

coff197:
nikad nije dosadno sa Runnerom,,, prekjučer mi je pukao šaraf od auspuha u cilindru (jedna strana je imala navoj a druga šaraf) i taj šaraf je pukao, ništa cilindar dole i odma tokaru da mi to ispelja van usput dok je cilindar bio dole sam ispolirao ispuh gore je MHR replica i original kanali su neobrađeni. Pošto imam alat kakav imam prelivne nisam dirao zasad ali sam ispuh dobio da je ko " špigl" i sa 21mm na 22,5 proširio i ona dva kanaliča kraj ispuha isto pobrusio samo da se makne hrapava površina, isto sam na auspuhu maknuo ostali su varovi od blokade njih sam skinuo i proširio prirubnicu auspuha na istih 22.5mm, zatim na staklu i šmirglu 600, 1000, 2000 pobrusio i cilindar i glavu 0.7mm manje. danas sve složio skompletirao i bome osjetna promjena nisam očekivao puno tj ništa ali skuter ide baš osjetno bolje usudio bih se reći da sam dobio 0,5konja  ;D recimo da sam do sada solidno brzo došao do 105 po satu pa do 117  nabirao a sad 110 bez greške u kontinuitetu i nastavlja do 124 brže nego prije ( i tih 124 je zasada rekord )
Ako bude prilike isto cu na prelivnima napravit.
sada je gore dizna 85 iglica na 2 zuba odozdno i svječica je točno kak treba bit.
nabavio sam i polini getribu primar duži 21% moram dat isprešat i uprešat bit će valjda iduči tjedan

coff197:
Danas nabavi polutku od Ditecha i dužu getribu 20% u nedjelju ide montiranje

coff197:
Znači setup skutera je sljedeći
Mhr replica 70 (poliran i proširen ispuh)
Yasuni Carrera 10
Delotro 21
Trokut filter zraka prerađen
Malossi variomat
6.4 rolice
Remen fabrika
Polutka Ditech
Ljubičasti centralni plave opruge federa
Polini 15-38 getriba
Mašina se vrti na full gasu 10.300rpm

Navigacija

[0] Lista Poruka