Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Auspuh na 200cc
zedooo:
--- Citat: Poggiali - 03 Listopad, 2023, 22:47:30 ---
--- Citat: zedooo - 02 Listopad, 2023, 08:31:29 ---
--- Citat: Poggiali - 01 Listopad, 2023, 19:41:50 ---probaj 5 brojeva vecu glavnu diznu i malossi bregastu
--- Kraj citata ---
thx, probam diznu. malossi bregasta bez malossi glave nema smisla, premali su trenutni ventili
--- Kraj citata ---
bila je tema tu na forumu, i kontakt, al mi se fakat neda kopati xD , netko je nosio majstoru da mu predela glavu za vece ventile... i ak se ne varam od opela su isli ventili...
--- Kraj citata ---
e vidis to je info koji se trazi (izmedju ostalog)! :D
ako se slucajno sjetis bar keyworda vici pa cu kopat. hvala!
Beverly200x:
Kakvo predelavanje glave kakvi ventili kakvi bakrači... Stavi par brojeva vecu diznu i gas a ak ventili trebaju otici nek padnu kao junaci :laughing7: . Koliko si pisao u temama skuter ima oko 70 000 tak da je pri kraju svog vijeka.
Ja sam isto na svog 200 mislio stavit neki auspuh ali posto idem na posao kroz grad ne zelim ljudima prdit na uho dok se provlacim izmedu njih i jos tome izgubit snagu kako su pisali na forumima.
Kupi Beverly 400/500 pa kad ti zariče stock auspuh pored uha nece ti trebat otvoreni...
Poggiali:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,98300.0.html
zedooo:
--- Citat: Beverly200x - 04 Listopad, 2023, 19:33:01 ---Kakvo predelavanje glave kakvi ventili kakvi bakrači... Stavi par brojeva vecu diznu i gas a ak ventili trebaju otici nek padnu kao junaci :laughing7: . Koliko si pisao u temama skuter ima oko 70 000 tak da je pri kraju svog vijeka.
Ja sam isto na svog 200 mislio stavit neki auspuh ali posto idem na posao kroz grad ne zelim ljudima prdit na uho dok se provlacim izmedu njih i jos tome izgubit snagu kako su pisali na forumima.
Kupi Beverly 400/500 pa kad ti zariče stock auspuh pored uha nece ti trebat otvoreni...
--- Kraj citata ---
molim te ako nemas odgovor na neko od mojih pitanja preskocis lagano prozorcic za odgovaranje i ugasis temu. Motor sad ima preko 85tkm i kao takav je savrsen za nove, vece ventile, skidanje malo s glave da se digne kompresija, nove karike, honanje cilindra i ostalo. neki vole i šarafit...
zedooo:
--- Citat: Poggiali - 04 Listopad, 2023, 22:51:36 ---http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,98300.0.html
--- Kraj citata ---
hvala ti puno!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju