Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner 70 - pomoć!

<< < (5/10) > >>

gokiSP:
ma radit ce mu i sti sto si ti imao dobro, ali sa ovim sta sam mu ja rekao ici ce bolje na startu sigurno, ja sam imao karb 21 i serisku prirubnicu i serisko kuciste za lamelice i diznu 110 i bilo je dobro a onda kad sam stavio kuciste polini bez pregrada  i prirubnicu od 180 je bio bolji start i kasnije sam stavio mikuni 24 i diznu 190 i bilo je jos bolje... :headbang:

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 04 Studeni, 2008, 15:07:40 ---ma radit ce mu i sti sto si ti imao dobro, ali sa ovim sta sam mu ja rekao ici ce bolje na startu sigurno, ja sam imao karb 21 i serisku prirubnicu i serisko kuciste za lamelice i diznu 110 i bilo je dobro a onda kad sam stavio kuciste polini bez pregrada  i prirubnicu od 180 je bio bolji start i kasnije sam stavio mikuni 24 i diznu 190 i bilo je jos bolje... :headbang:

--- Kraj citata ---

ak mislis da je start los evo ti jedna informacija da sam prao nekoliko sp180 za dorucak. :toothy10: Kaj ti treba nesto bolje od toga.  :icon_thumright:

Jbt. pa kolko ti je trosio motor sa diznom 190. Jedno 10 litara. :icon_scratch:

gokiSP:
ja sam isto prao runnera 180 ali sam ja imao malo jaci setup. da, trosio je 10 litara. hehe

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 04 Studeni, 2008, 15:25:56 ---ja sam isto prao runnera 180 ali sam ja imao malo jaci setup. da, trosio je 10 litara. hehe

--- Kraj citata ---

strava. :umroodsmijeha: Mislim da u danasnje vrijeme si niko ne zeli toliku potrosnju i da ide nekoliko puta dnevno na benzinsku.

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2008, 15:15:20 ---evo ti jedna informacija da sam prao nekoliko sp180 za dorucak.

--- Kraj citata ---

Sjećam se da si prao onog perkušićevog  :icon_thumright:

Al sa spužvom  :beljj:

...dok je on doručkoval  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju