Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera runner 70 - pomoć!
gokiSP:
ma radit ce mu i sti sto si ti imao dobro, ali sa ovim sta sam mu ja rekao ici ce bolje na startu sigurno, ja sam imao karb 21 i serisku prirubnicu i serisko kuciste za lamelice i diznu 110 i bilo je dobro a onda kad sam stavio kuciste polini bez pregrada i prirubnicu od 180 je bio bolji start i kasnije sam stavio mikuni 24 i diznu 190 i bilo je jos bolje... :headbang:
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 04 Studeni, 2008, 15:07:40 ---ma radit ce mu i sti sto si ti imao dobro, ali sa ovim sta sam mu ja rekao ici ce bolje na startu sigurno, ja sam imao karb 21 i serisku prirubnicu i serisko kuciste za lamelice i diznu 110 i bilo je dobro a onda kad sam stavio kuciste polini bez pregrada i prirubnicu od 180 je bio bolji start i kasnije sam stavio mikuni 24 i diznu 190 i bilo je jos bolje... :headbang:
--- Kraj citata ---
ak mislis da je start los evo ti jedna informacija da sam prao nekoliko sp180 za dorucak. :toothy10: Kaj ti treba nesto bolje od toga. :icon_thumright:
Jbt. pa kolko ti je trosio motor sa diznom 190. Jedno 10 litara. :icon_scratch:
gokiSP:
ja sam isto prao runnera 180 ali sam ja imao malo jaci setup. da, trosio je 10 litara. hehe
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 04 Studeni, 2008, 15:25:56 ---ja sam isto prao runnera 180 ali sam ja imao malo jaci setup. da, trosio je 10 litara. hehe
--- Kraj citata ---
strava. :umroodsmijeha: Mislim da u danasnje vrijeme si niko ne zeli toliku potrosnju i da ide nekoliko puta dnevno na benzinsku.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2008, 15:15:20 ---evo ti jedna informacija da sam prao nekoliko sp180 za dorucak.
--- Kraj citata ---
Sjećam se da si prao onog perkušićevog :icon_thumright:
Al sa spužvom :beljj:
...dok je on doručkoval :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju