Tehnički kutak > Tuning skutera

gilera runner 70 - pomoć!

<< < (3/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: Početnik - 03 Studeni, 2008, 16:34:00 ---ovako, imam runnera kit mhr replica, auspuh mhr replica, malossi k15 (struja), dellorto 21, malossi e13 (gljiva),malossi radilicu, malossi variomat remen delta kvacilo zupcasti prijenos.... uglavnom sve je tu i sad me samo muce sitnice, a to su dizna, opruge kvacila, rolice... koje su vase preporuke..? dali uzimati veci usisni ventil, imam serijski sa malossi lamelama i serijsku prirubnicu, dal bi to trebalo mjenjati il da ostane kako je..? sto preciznije, ako je moguce ;) :toothy9:

--- Kraj citata ---

Gle, razlika sa ventilom bude, al ne u toj mjeri da bi cijena bila u rangu isplativosti! Pričali smo o tome sa Perkušićem kak je on to na Zipaču slagal i veli da se na tak jakom race setupu dosta osjeti ali na manjim setup-ima je razlika minimalna, jedino kaj je malo živahniji odziv na gas!

--- Citat: 2TDottore - 03 Studeni, 2008, 16:37:43 ---ja sam imao slicni takav setup osim struje i radilice i imao sam sve bijele federe i rolice 6,5 grama i serijski usis i motor je od 0 do 145 iso ko blesav bez ijedne rupe.

--- Kraj citata ---

Potpisujem dottoreovu izjavu jer je motor bil bez rupa sa linearnim obrtajima skroz od nule i potezal brutalno... Imal sve isto (i gljivu) osim auspuha. ZX-a je imal (ona prva izvedba koja se ručno radila) Dizna je bila 90 gore ak se ne varam!

145 jednako 120 realno  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: Početnik - 03 Studeni, 2008, 16:34:00 ---dellorto 21, malossi e13 (gljiva)

--- Kraj citata ---

Ako je igla W16 onda diza 90-95, a ako je W7 onda i dosta veca

Po?etnik:
ajmo dalje, pomoc savjeti misljenje pucajte :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: Početnik - 03 Studeni, 2008, 22:35:27 ---ajmo dalje, pomoc savjeti misljenje pucajte :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Nemoj zaboravit malossi naljepnicu  :toothy3:

Kaj ćeš više, sve smo ti rekli! Dalje je na tebi da probaš i kažeš u čemu je problem! Ako ga bude uopće  :toothy10:

gokiSP:
stavi serisku prirubnicu od runnera 180.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju