Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 - Noob Project
dario007:
Nema potrebe, ako si stavio semering kako treba i originalna je pumpa miran si dugo vremena.
Zmajur:
Danas ubacio semeringe radilice, te nove lezajeve i semeringe getribe i sve lagano spakirao...
Kasnije, ulovila me deseto minutna panika. Naime Stage 6 Radilica MK2 nema nazubljenu osovinu do samog kraja i OEM zupcanik remenice pumpe ne moze doci na svoje mjesto. Naime radilica dolazi sa svojom.podloskom i zupcanikom koji nema uzubljenje u unutarnjem promjeru. U pocetku me iznenadilo, uspanicilo dok nisam shvatio da zupcanik ustvari radi na principu čeonog trenja.
dario007:
Nemaš brige za zupčanik, kad se stegne sve je to kako treba.
Nisi dužu getribu stavljao?
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 08 Rujan, 2023, 21:33:45 ---Nemaš brige za zupčanik, kad se stegne sve je to kako treba.
Nisi dužu getribu stavljao?
--- Kraj citata ---
Jesam, po tvojoj preporuci, samo sto nisam ovjekovjecio presanje..
Zmajur:
Danas sam isao na teh.pregled informirat se vezano za Leovince Touring. Uz svu dobru volju, ova bacvica se ne moze legalizirat i upisat u prometnu. Posto se ne zelim zajebavat s time, nema mi druge nego uzet yasuni R.
https://www.scooter-attack.com/en/product/exhaust-yasuni-r-black-piaggio-black-road-legal-35592?vctype_id=13
Ima li kakve primjedbe na ovaj spuh, dali se kasnije moze skinut blokade jer me zbunjuje naziv road legal.
Koliko mi to mijenja ulogu u rolicama s tim da za sada imam 7.2, 7.5 u šteku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju