Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 - Noob Project

<< < (18/35) > >>

Zmajur:
Danas nista posebnog. Skinuo sto se skinut da, maknuo vilice, kocnice, instalaciju. Natofao ramu wd-om, obrisao i sada neka ceka bolje dane...
Pitanjce za el.instalaciju. Sta je bolje provest istu nazad, kad je rama prazna ili kad je vecina na mjestu?

Poggiali:
kad si je vec ogolio, pregeledaj pikice od hrdje ako ima, ocisti nitrom, antikorozin i prefarbaj, bit ce vjecna :)

Zmajur:

--- Citat: Poggiali - 03 Rujan, 2023, 21:42:02 ---kad si je vec ogolio, pregeledaj pikice od hrdje ako ima, ocisti nitrom, antikorozin i prefarbaj, bit ce vjecna :)

--- Kraj citata ---

Ocu, hvala. Iznenadila me rama. Jako malo ima ruzine, tu i tamo piknice na nosačima plastike i na samom volanu ponajvise sli nista alarmantno.

Zmajur:
Danas odlucio raskasupit motor. Radilica zadivljujuce ko nova, lezajevi kako tako, nisu bas bili odlicni. Na slikama se vidi da su semerinzi procurili pa skoro i izletili ili mozda "strucno" montirani.

Ono sto me muci je primar. Cini mi se da cu morat kupit novog jer su zubi ostri ko zilet.  Nije ni sekundar bajan, ali njega mjenjam sa Malossijevim.

Cilindar i klip mi se cini ocuvani, mada jos nisam ocistio i izmjerio iste...

Zmajur:
Stigla igračka  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju