Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 - Noob Project
Zmajur:
Dali na teh. gledaju okretaje? Ako gledaju onda treba el.blokada, bez obzira na prsten, zar ne? Nisam bio u toj situaciji jer Typhoon nema pregled okretaja...
dr.mrgood:
Na tehnickom gledaju okretaje. Kada on stavi skuter na valjke i nabije ful gas skuter se mora razvrtit u okretaje i to mora biti konstantno bez puno variranja. Zato je dovoljan samo prsten jer s njom skuter ide u okretaje bez problema.
dario007:
Problem sa blokadom je samo visoko rezonantni auspuh i na njima oče propucavati i trokirati. Slabiji auspusi i bačvice se lako naštelaju.
Ja sam koristio Perinu blokadu, kad nemam njegove spajam DMP koja se isto dobro pokazala.
Zmajur:
Danas smo stigli zaprljat rukice... Sjecam se kad sam ga uzeo, kaze decko, treba ga malo ustelat... :laughing6:
* Poklopac filtera labav, doslovno klepece
* Filter zraka pogresno stavljen
* Sajla toliko naspanana da je saraf minimuma nije reagirao
* Puknuta prirubnica
* Usisne lamelice zjevaju te bez brtve ili dihtung mase
* Cijeli filter bez sarafica na nosacima i kopci za crijeva
* Presavinuta cijev od goriva kod vakum pumpe
* Igla skroz dignuta
Ja se cudim kako je to uopce upalilo... Sigurno je dizna 100 unutra da pretrpi toliko falseg zraka...Vjerujem da je trosio ko stojadin. :laughing3:
Toliko za danas. Sutra ako sve bude po planu, dole idu vilice te eventualno kiler. Za sada koliko vidim rama je uredna, bez pretjerane ruzine (osim sitno kod volana).
Poggiali:
to kaj su ljudi u stanju napraviti iz skutera me i dalje fascinira... nepresusnih ideja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju