Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 - Noob Project
Poggiali:
sve te el blokade ti uglavnom dodju sa uputom kako se spajaju, nije tesko... onda na njoj imas potenciometar na koji si stelas do kolko okretaja ce davat struju... odes na neki veci ravni parking i blokiras po potrebi i svom setupu... na kraju krajeva mozes u racunicu uvesti i tlak u zadnjoj gumi xD
Ja volim srafiti, ali nebi vise radio komplet setup za tehnicki i svakodnevnu voznju, pa to swapao... slozi sve sa blokadom odma
Zmajur:
--- Citat: Poggiali - 30 Kolovoz, 2023, 18:31:10 ---sve te el blokade ti uglavnom dodju sa uputom kako se spajaju, nije tesko... onda na njoj imas potenciometar na koji si stelas do kolko okretaja ce davat struju... odes na neki veci ravni parking i blokiras po potrebi i svom setupu... na kraju krajeva mozes u racunicu uvesti i tlak u zadnjoj gumi xD
Ja volim srafiti, ali nebi vise radio komplet setup za tehnicki i svakodnevnu voznju, pa to swapao... slozi sve sa blokadom odma
--- Kraj citata ---
Skoro svugdje na forumu se ljudi zali na trokiranje blokade sa 70cc setupovima ili se varam? Dali blokada od 20-25€ sa neta funkcionira sa 70cc?
Poggiali:
ja sam jednu kupio od Pere, drugu kad nije mogo da mi salje, sam kupio sa njuskala. Na 70 drevo sam stavljao, nisam imao problem sa cukanjem i troksanjem, al naravno, ja sam to upalio samo pred tehnickim i ugasio cim sam dobio papire.. nisam se vozio kilometrima... vjerujem da bi dugorocno manjak okretaja mogo utjecati u lose izgaranje smijese i mascenje svijecice...
dr.mrgood:
Ja sam na piaggio liberty sa italkit 70 ccm i original auspuhom bio stavio elektronsku blokadu. Skuter je trokirao i nakon nekoliko minuta auspuh se bio uzario i pocrvenio. Odustao sam od toga i stavio prsten. Ista blokada je radila sasvim normalno na 50 ccm i sa njom sam prosao tehnicki bez problema.
Od tada vjerujem samo u prsten na variomatu
@Zmajur: slazem se sa gore navedenim - treba sloziti 70 ccm i registrirati ga sa original auspuhom. Razrada neregistriranog skutera je problem, to je tocno. Osposobis ovu masinu koja je na njemu samo da radi za registraciju i onda swap na 70 kad dodjes doma.
Toni46:
Od corectora el blokada.Imao na 70cc dr evu i mhr replic, nikad problema i na sr 180.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju