Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Skuter ostaje bez gasa na ful gasu

<< < (2/4) > >>

dr.mrgood:
Ma već sam probao sa novom ali isto se događa. Za početak ću skinuti lulicu, skratiti malo kabel i vratit lulicu nazad. Moguće da taj spoj nešto zeza.

aragonY:
Koliko vidim napisao si da je nakon toga vozio pa ti se opet vratio problem iako si promijenio diznu na 74 (mijenjanje dizne je bilo nepotrebno, samo citiram kako si opisao). Mozda se to desi nakon sto se malo duze vozi? Vozi ga, nek ti se to desi jos koji put pa pokusaj otkriti neku povezanost u svakom scenariju kad se to dogodilo, neki zajednicki faktor koji ce ti pomoci da dođeš do odgovora.

dr.mrgood:
Pa jedino sto je tu zajednicko je da se to uvijek desi na ravnom ili na uzbrdici a nikad na nizbrdici. Doduse kada idem nizbrdo niti nemam potrebu dati ful gas. I desava se taman kada se skuter zagrije posto vozim uvijek istu dionicu na posao-sa posla. Voznja traje ravno 7 minuta. Ne vidim nikakvu poveznicu osim toga da se to javlja kada nafrljim ful gas.

Poggiali:
pa daj sliku svjecice, nadji neku staru sa naslagama a da radi... moze bit da je radio dobro ranije, ali racunaj i na utjecaj vremena, mozda je rijedji zrak i pre bogata smjesa...

dr.mrgood:
Nemoguce jer je sa diznom 70 radio i proslu zimu potpuno normalno. A sada je dizna 74 opet prebijela. To bi znacilo da je zbog necega smanjen dotok goriva. Ili je nesto u crijevu ili vakuum slavina ne daje potpuni protok.
Slijedeci put kada mi se to desi necu ponovo pokusati upaliti skuter nego cu izvaditi svjecicu. Ako je suha znaci da je nesto sa dotokom goriva sto bi i potvrdilo ovu teoriju iznad. A ako je mojra hnaci da ostaje bez iskre.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju