Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

1600 km po Istri i Kvarneru u 15 dana | Gilera Runner SP 50

<< < (2/4) > >>

jony b.:
....u petak dođoh s ljetovanja, 12 dana kod frenda, druženja, ma predobro kao i svake godine....
....ali ova tvoja kompilacija me toliko oraspoložila, uljepšala mi dan, ma ne, tjedan! I tako sad vidim da postoji puuuuno ljepši odmor od moga, a mislio sam da je moj top....

Lega hvala ti na ovih par minuta divote!

Yield:

--- Citat: dario007 - 17 Srpanj, 2023, 18:41:39 ---Slike, video, montaža za svaku pohvalu, a za iskustvo znam jer sam i sam prošao par takvih putovanja, a bilo je da se u danu pola tvojih kilometara napravilo sa skuterom.

--- Kraj citata ---

Hvala, ja to pomalo. Treba stat, pojest nesto, poslikat :)

Yield:

--- Citat: Corector - 17 Srpanj, 2023, 18:44:43 ---Predobro! Konacno prava tema, ovakvih je u godini svega par na prste jedne ruke Bore pilara! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Sta rec, uzitak! Bit cu kratak, 50ccm ima posebnu draz, i ostavlja najjace dojmove. :headbang:
S ovim si cinom poklopio barem 60% ekipe s motorima, a bolje bi im bilo da su na 50ccm.

Inace, 50ccm su vecinom neudobni za duzi put. Primjerice, taj Runner ima neudoban sic, uz malo prilagodbe ne mora biti tako. (Modifikacija ili gel dodatak + meksi straznji amort).

--- Kraj citata ---

Hvala puno!

Grupe na motorima su prepune kompeksasa i kockastih glava inteligencije sobne temperature. Njih niti ne zanima tako nesto :)

Stari moj, sic na runneru mi je fotelja naspram sica na XSR koji je custom made i ima dodatnu pjenu unutra.
Ovaj od runnera mi nije niti malu neudoban cak i na voznjama od 5-6 sati.

Razmisljam da napravim opet nesto slicno, ali trebao bi sredit Runnera da je tip top. Mehanicara vise nema, a ja nemam alat da se doma zezam.

Zao mi je da stoji u garazi.

Yield:

--- Citat: jony b. - 17 Srpanj, 2023, 19:14:32 ---....u petak dođoh s ljetovanja, 12 dana kod frenda, druženja, ma predobro kao i svake godine....
....ali ova tvoja kompilacija me toliko oraspoložila, uljepšala mi dan, ma ne, tjedan! I tako sad vidim da postoji puuuuno ljepši odmor od moga, a mislio sam da je moj top....

Lega hvala ti na ovih par minuta divote!

--- Kraj citata ---

Hvala ti puno. Drago mi je da je nekog oraspolozila :)
Stajao mi je taj materijal 4 godine, pa reko da konacno napravim nesto sad kad imam kanal.

Ma nema tu ljepseg odmora....bitno je da se uziva u zivotu dok moze i putuje. Tako da samo naprijed! :)

challenbeen:
Ima mehanicara di hoces, samo ne znam jel znas traziti...  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju