Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio Nrg power prijenos

(1/3) > >>

Lazo:
Pozdrav, jel netko imao ovakav problem s prijenosom i koji bi mogao biti uzrok? Skuter dok je hladan ide relativno dobro do nekih 50 km/h bez blokada, a kad se ugrije jako slabo navlači i do tih 50, radi se o serijali sa sito bačvicom...

robyakarider:
nesto ne valja
neki servis kad je raden?

Lazo:
To je prijatelj kupio nedavno i navodno je promjenjena radilica (polovna), vodena pumpa, bando remen i komplet termogrupa, ja sam promjenio centralnu oprugu (serijska), oprugice (malossi bijele), rolice (malossi 5gr) i klizače, bio je na njemu nekakav technigas auspuh (s njim je išo 35 km/h na ovom setupu) sad sam stavio tu sito bačvicu... Planiram skidat termogrupu da vidim kakvo je stanje, al kad sam ovo radio naletio sam na ovo oštećenje kućišta sa slike pa kontam da se nešto dešava i s polutkama ili getribom... Sat ne radi, al po zvuku bi rekao da skuter ne ide baš u okretaje

dr.mrgood:
Ne mora biti da nesto ne valja - jednostavno toplije vrijeme. Ako skuter ima slabiju kompresiju ovo je onda vise izrazeno. Deklo se jako zagrije i remen se rastegne te skuter ide sporije nego kad je hladan.

Dalje je pitanje kako je razrađena termo grupa i da li je s njom sve ok te da li je karburator očišćen i naštelan kako spada.

Edit: Znači skuter nema blokadu?

Lazo:
A rečeno mi je da je nova termogrupa stavljena, al čisto sumnjam... Nema blokade, al ne ide  ;D Karb je standardni 17.5, dizna 65

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju