Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner FXR 180 1999
luka_vxr180:
Pa prvenstveno mislim da će to biti onaj kostur koji prvi naleti, mislim da nisam baš u mogućnosti birati.
Kod Skuter dijelova blatobran je 40e+10e pošte tako da ću pričekat neku veću narudžbu, tipa kad budem uzimao više dijelova za skuter.
Što se tiče ostalih dijelova, mislim da cu ipak možda i prodat neke stvari da bi mogao kupiti što mi treba( volan,instalacija,nosač tablice,kada,filter zraka) pošto je to već cifra od 200+e a nedavno sam započeo restauraciju Vespe pa i tamo ode određeni dio novca.
Zanima me jel znate okvirno cijene za instalaciju?
Malossi variomat ima da, imam i u kutiji bijeli feder njegov, a na kvačilu su već crveni federi, i to mi sve izgleda novo.
Iako na kvačilu mi je ispao ležaj i onaj bolcen kao, pa me zanima jel mogu kupit novi ležaj i to vratit nazad ili moram uzimat nove polutke? Taj ventilator sa kvačila ću također naručit
Idući vikend ću rastavit skuter do kraja, skinut sve sa njega i oprat svaki dio i napravit popis što mi sve treba od sitnica( vakum pipa, pumpa goriva, svicica, crijeva..), pa onda dalje možda plastike pobrusit i pripremit za bojanje i tako, bit ce tu u temi.
Zasad kostur od 50 i vilice neću prodavati, pošto ne želim pola skutera imati u kutiji a pola ne imat pa eto nek je sve na okupu iako nije original.
Dario007 , Hvala na odgovorima, tvoju temu sam sa guštom pratio, onaj SP je bomba.
dario007:
Nema na čemu...
Instalacija uredna oko 100e se kreče. Kontaktiraj si Žolta,on ima masu dijelova, fer, korektan i ne uvaljuje škart dijelove. Ja sam masu toga uzimao od njega i samo riječi pohvale...
Nosač tablice Filip Kaurin na fejsu, ima također dosta dijelova tako da vjerujem da ces pronači što trebaš.
dell:
Malo je puno 40 e za blatobran, savjetujem ti da zaobices tog frizera
luka_vxr180:
Kontaktirao sam Zolta, sutra je rekao vidjeti sto ima pa poslat slike. Kontaktirao i Filipa Kaurina, on ce mi poslat iduci tjedan nosač tablice i volan. Naručio i blatobran novi za 20e tu u Splitu.
Za vikend cu rastavit skuter do kraja, te stavit u prodaju karb Polini 28 i usis ovaj koji imam, pa ako netko moze rec neku normalnu okvirnu cijenu za prodaju posto ja nemam pojma koliko to moze bit.
Jos me jedna stvar zanima, vidio sam tu na forumu da član BP radi grane 34 za Sp, pa me zanima da li to još uvijek radi i da li bi mi to bilo dobro uzeti za skuter, čisto da da je nova grana i ne "zagušena" ?
I drugo, što treba variti na 50 kostur od 180 da bi to bilo kao 180, ili to ne može nikad biti?
Ovo je čisto neki teški backup plan pošto imam dozvolu i htio bi imat uredan skuter al eto zanima me.
dell:
mozes zavariti nosac selena od 180 na ramu od 50
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju