Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio typhoon se gusi

<< < (2/2)

JogFromYamaha:
semeringe uzmi i nabavi 53 diznu i limic

SkejterKlido:

--- Citat: JogFromYamaha - 28 Svibanj, 2023, 16:30:12 ---semeringe uzmi i nabavi 53 diznu i limic

--- Kraj citata ---

Uredu,hvala puno javim se kad to rjesim

Zmajur:
Provjeri isto tako, dihta li ti poklopac od Airboxa...
Meni je jednom sin šarafio da uopce nisam isao za tim. Rastavio sam sve zivo i nezivo, dok slucajno nisam isao raskopat airbox... Mulcu je ispala gumica, nije bi stegao kako treba i bilo je dovoljno da na momente dobiva extra zraka...

SkejterKlido:

--- Citat: Zmajur - 28 Svibanj, 2023, 19:18:07 ---Provjeri isto tako, dihta li ti poklopac od Airboxa...
Meni je jednom sin šarafio da uopce nisam isao za tim. Rastavio sam sve zivo i nezivo, dok slucajno nisam isao raskopat airbox... Mulcu je ispala gumica, nije bi stegao kako treba i bilo je dovoljno da na momente dobiva extra zraka...

--- Kraj citata ---

E vidis sad sam bas isao pogledat i gumice nema za neko divno cudo,a nikad prije toga nisam skidao airbox sa tog skutera jer me stvarno sluzio odlicno sve do sad kad ga hocu ponovno upogonit.

SkejterKlido:
Danas namontirao gumicu stavio poklopac airboxa,sve ljepo sjelo te se nekih sat vremena vozikao po ulici  i skuter je radio u leru i nije se gusio.
Za vikend idem na regu pa cemo vidit nadam se da ce bit dobro,a ako ce opet bit problema semeringe imam u šteku pa ih promjenim jer jedino su oni jos ostali
Hvala decki na pomoci  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju