Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Vijak za mješavinu za Peugeot Looxor 50

<< < (5/7) > >>

Zmajur:
Evo slike ako ti ista znaci a opet ne mora znacit da je ispravno.

Uostalom, ljepse je srat po forumu, cesat jaja dok netko ne nadje sta tebi treba. A tvoja guzica je preljena da potrazi OEM dijelove na principu VIM broja ili oznake na karburatoru...

zvonkec92:
Ja bukvalno ne vjerujem kolki debil mozes bit da neznas u jebeni gugl upisat doslovno dvije rijeci i jedan broj i pazi ovo, gugl ti izbaci milion slika i linkova, ali bitno da se znas registrirat na forum i zicat da neko drugi umjesto tebe odradi radnju koja traje doslovno 5 sekundi, pa ja ne vjerujem sta ta danasnja djeca jedu, pored tolko mobitela i tehnike sve gluplje i gluplje generacije se stvaraju

ARCHERMK:
Alooo, debili, citate li sto pisem!? Kako moze da ste toliko lenji i glupi!? Pa citajte j**** mu mater. U prvom jebenom postu pisem da sam trazio i da mi ne izgleda kao orignalni, zato jebeno trazim sliku od nekog tko ima istog skutera. Ne, ne, ne, ne mogu da vjerujem...

Dali stvarno mislite da sam ne znam trazit na Googleu, da ste samo vi imali takvu revolucionarnu ideju da uradim prosti Google search! I to svaki od vas desetoro. Koji egotrip ej! Wooow, strasno heeej!  :redface: :laughing6: :binkybaby: :dontknow:

Lijepo vam je rekao netko - dajte ljudi uozbiljite se!  :jerk:

Ne znam ni ja sam koji sam k**ra* trazio ovdje, kompletno ste beskorisni. Sve sto znate je prodavati muda za bubrege Nesto sto moja baba zna...

Uzas! Zbogom!
Koja klasicna balkanska vukojebina! :toothy9:
Strasno dokle smo dosli! Strasno razocarajuce!

robyakarider:
imam ti ja vijak ako ces kupiti

Zmajur:
Pa opet debilno sam usporedis slike sa debilne google stranice...
Tebi ne izgleda kao original, a mislis da drugi znaju kako tvoj izgleda....
Jedan debilni pozdrav....od debilnog forumaša kojemu su ovdje dečki itekako pomogli....Ja koji nemam pojma ns njihovom mjestu isto tako nebih odgovarao na ovakve debilne upite ili bi isto debilno odgovorio....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju