Tehnički kutak > Garaža

Gilera Nexus 500 ie 2008 by Challenbeen

<< < (8/11) > >>

challenbeen:
Onda sam procitao krive upute dok sam radio na X9... tamo je pisalo negdje da ide unutra grafitna mast TIP II jbg sad

challenbeen:
Deklo opijeskareno, oprano, bačeno u temeljni, pa zatim u crni špric kit i naravno evo jutros ofarban u bazu i lak... sad čekamo da se osuši da se lijepo namontira a ako vrijeme i posluži, da se i proba novi setup ...  :icon_thumright:

Corector:

--- Citat: challenbeen - 19 Svibanj, 2023, 16:09:13 ---Onda sam procitao krive upute dok sam radio na X9... tamo je pisalo negdje da ide unutra grafitna mast TIP II jbg sad

--- Kraj citata ---

Izmjeni to, iscuriti ce van nakon 1 vruce voznje i onda imas veselje. Sa 50ccm mozes voziti neispravne dijelove i tripovat na PRO razini u sto sam se uvjerio, dok s jacim masinama sve mora biti pic pic s puno ljubavi. Al zato na 50ki izdrkavanje i silovanje na najjace :laughing6:

Boja dekla je top :icon_thumright:

challenbeen:
Evo odmah sam te poslušao, rastavio sam polutke, detaljno očistio polutke opet, namazao sa litijevom Valvoline mašću i evala... složio sve nazad, taman se osušila boja i odmah je sve namontirano i evo u Neksara je u pogonu...

dario007:
Ja uvijek stavljam grafitnu mast i nikad nije iscurila, za to se brinu gumice i semerinzi. U originalu isto ide grafitna mast u polutke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju