Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Jet force C-tech 50 problem

<< < (9/10) > >>

JogFromYamaha:
Original cilindar je patent, znaci ne postoji niti jedan zamjenski cilindar koji moze imati istu portmapu citaj nece ici nikako.
Znaju stavljati i svakakve karike od svakakvih materijala koje su se znale na 30km toliko pozderati ko da su od plastike.
Zato je i rabljeni original bolji od zamjenskog smeca.

Ako hoces zamjenski cilindar koji valja pogledaj od DRa 50cc cilindar ili od polinija ako ima oni su dobri ali imaju i cijenu.

matija84m:
Ili airsal 50 :dontknow:
Ako postoji za pezu. On je alu, nikasil i sigurno ima top kvalitetu.

Poggiali:
ako bas nema original, ja bi isto iso na kit 50cc od neke poznatije firme, dr, top, polini, mlaossi, airsal, stage 6.. ne znam ko kaj nudi za pezo... To su u principu poturpijani cilindri koji daju vecu snagu, ali ak ostavis oem auspuh trebalo bi biti ok, nista pre divlje.. trebat ce mozda koji broj veca dizna samo..

ps. gledaj da je taj kit sa 2 karike, ne jednom...

Mulja:
Hvala vam na odgovorima. Ponuda kiteva za pežu je više manje slaba. Malossi, polini, airsal i to je to od poznatih firmi. Prva dva u ponudi imaju sportski od 70 ccm dok zadnji ima od 50 i 70 ccm. Uglavnom spojio sam sve i pritegao kilo ključem, ulio antifriz i uspio upaliti sa ručnim čokom. Nisam ga puno držao upaljenoga jer nisam montirao auspuh i nakon pola sata ponovno se pokazala suza između glave i cilindra. I opet skidaj glavu još je brusio, očistio i ovaj puta sve prošao sa silikonskom brtvom. Ostavio da se osuši od jučer do danas, jutros ulio antifriz i zasada nije vidjeti nigdje da curi.

JogFromYamaha:
drzim fige da ce drzat vodu i dalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju