Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Jet force C-tech 50 problem
aragonY:
Dobro provjeri da li su 100% originalni dijelovi u pitanju. Vise puta sam narucio nesto sa Attacka za sto im je na webshopu pisalo da je OEM PIaggio a dobio bih OE dio s nekim lijevim napisanim "serijskim brojem" u neoznačenoj vrećici (dakle prošlo pored Piaggia nije).
I ja sam za brtvilo, za svaki slucaj. Dirko je vrh, i sam sam ga koristio :icon_thumright:
Mulja:
Hvala na odgovoru. Na stranicama od Scooter Center stoji da su OEM i broj za referencu. Peugeot 723396
https://www.scooter-center.com/en/piston-rings-set-peugeot-peugeot-50cc-40.0mm-9011015
A sada da li je istina tko to zna. Ništa naručiti ću ih , brtve i igličasti na klipu i to je to. 57 Eura sa dostavom.
Mulja:
Update
JUčer došli dijelovi, danas išao sastavljati i prsteni nemogu ući u cilindar. Nema što super :angry4:
JogFromYamaha:
Karike moraju biti u kanalu i di se poklapaju karike tam mora biti stift tek ih onda mozes stisnuti i uvesti.
Isto tak karike se moraju stavljati sa paznjom da se prije toga dosjed dobro pocisti iglom od cade i da se gleda da zub na karikama bude pravilno okrenuti ako su karike direkcionalne, naravno gledas i koja je gore a koja dolje.
Nemoj mi samo reci da su poslali karike za gus cilindar a ne za aluminijski jer znam da su za aluminijski 39.6x1 ili tak nesto a za gus vece 40x1,2.
Mulja:
U kanalu su bile i uđu nekih 2 cm do početka cilindra i to je to. Da 40x1,2 su.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju