Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Pomoc oko setupa speedfight 2
Poggiali:
a dobro, pa kaj nije vertikala najslabija masina opcenito, znaci peza vertikala se treba usporedit sa minom vertikalom i onim starim hondama? Jel netko slagao jednu i drugu? Amere kad gledam oni samo one yamahe vertikale slazu, bogci drugo nis nemaju :/
Krle Rox:
--- Citat: Poggiali - 24 Ožujak, 2023, 19:11:23 ---Dario, stavio si video od pezole 100 koja i malo slozena ide ko 50 sa spuhom :icon_biggrin:
Krle, samo sa stelanjem prijenosa neces nista napravit, imao sam trekkera, probao 2 variomata, serijski je isao najbolje, nema snage ako bar auspuh ne stavis. Ako ti nije problem veca potrosnja, idi na 70cc i 17.5 karb, za pocetak mozes nabavit neki stari pezo auspuh koji nije bio pocepljen ko ovi noviji, a kasnije ako bas oces stavi neki jaci... ne moras ni dirat prijenos osim tezine rolica ... pusti si mira sa motorforceom, osim radilice ili kvacila nebi nista stavljao od njih a da prvo ne primim u ruku i vidim u kojem je stanju...
--- Kraj citata ---
A nema nista 50 cc osim orginala koji je preko 250e a zamjesko ima sam motoforce black series.Nije mi neki problem veca potrosnja neg mi je bitno da je dosta pouzdan jer je 7 godina vozen bez iti jednog servisa i jos mi glupo bacat lovu na njega kada nije nest za tunning jer ga opere mina bez beda sa slicnim setupom.A daj neko ako zna nekakav setup da je oke za daily, nije skup i moze bit 70cc a i nemora samo da je dosta pouzdan
PchelaUbica:
Javi se donirat cu ti neki cilindar i klip ak hoces tek toliko da vozi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju