Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner-curi tecnost za hladjenje
veka84sb:
--- Citat: stex3105 - 05 Studeni, 2008, 01:10:43 ---
--- Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 19:16:58 ---
--- Citat: stex3105 - 04 Studeni, 2008, 18:22:14 ---Pa ovaj je kao navodno naj bolji za skutere ali necu da idem kod njega bio sam kod drugog i i uzece mi 25 evra za set za reparaciju i 10 evra za ruke.On bas ima dosta iskustva radi preko 10 godina sa motorima i skuterima.
--- Kraj citata ---
Pa to i nije tak skupo :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Pa nije mislio sam da ce vise biti.Odvescu ga neki dan kada bude zahladnelo malo:)
--- Kraj citata ---
Cijena 25e za pumpu je normalna ali ovo 10e za ruke ,ocekuj da ce to kada zavrsi posao zbog nekih komplikacija malo narasti :nono:
Vidi Piaggio ima pumpu u bloku ,znaci treba fino skiniti masinu sa skuta, izvaditi variomat ,pa uljnu pumpu nakon toga dosao si do vodene ,e sada vodenu ne mozes izvaditi jer onaj plasticni ventilator ne prolazi kroz rupu na bloku gdje budu lezajevi ,pa ljudi otvaraju blok da odsarafe taj ventilator sa osovine pumpe da bi mogli izvaditi pumpu i onda staviti drugu , ili druga opcija koju je alfa izveo a to je da nekako dodjes do plasticnog ventilatora(skidanje cilindra) i drzis ga kljestima dok vrtis pumpu pa kada se odsarafi onda izvuces pumpu stavis drugu i ponovo nasarafis na blok ali problem je da osovinu ne gurnes premalo ili previse i da ti ne ispadne plastika iz kljesta i da je opet dosta zasarafis itd.... a to sve trebas izvesti kroz jako mali otvor i nemas bas mjesta za manevre...pa onda sastavit sve nazad....uglavnom mislim da si otprilike dobio ideju sta treba raditi
Tako da 10e :nono:
veka84sb:
E da za 10 e moguce da ce to rijesiti nekom metodom tipa slikon ili slicno....
dhorvat:
On ti je sigurno rekao okvirnu cijenu a još ni nezna kaj ga čeka :toothy9:
veka84sb:
dhorvat cestitam presao si 1000 postova :headbang: :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: veka84sb - 05 Studeni, 2008, 09:49:36 ---dhorvat cestitam presao si 1000 postova :headbang: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Gle fakat :o
Tnx :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju