Tehnički kutak > Skuter projekti

Italjet Dragster 125/180cc 🤘🏻

<< < (14/14)

Dragster 50:
Pozdrav svima.
Evo godinu i pol nakon završetka projekta, narokalo se 4000km uglavnom guštanje, jako malo za potrebe posla i dućana. Nekih problema iskreno i nemam sa njim, osim kad se ne pali par tjedana, onda treba dosta verglati i kurblati, ali to sam navikao i sa malim Dragsterom.
Sad ću se prebaciti u komentare, da napišem neke planove za ovu zimu, i možda zatražim koji savjet od kolega sa foruma.

Dragster 50:
Neki dan su došli i dijelovi za malo osvježenje mašine nakon 4000km. Remen, centralni, valjčići, set brtvi za Dellorto 20,5 i još par sitnica. Napokon sam zalijepio ove naljepnice gdje i spadaju. Išla je nova svjećica nakon što sam prestao dodavati ekstra ulje u rezervoar, i sad izgleda bolje, bar meni. Našao sam i orginal manual 🥳🥳

Dragster 50:
Malo se čistilo i šrafalo. U planu je pripremiti i prefarbati auspuh, zamjeniti brtve na grani, očistiti karburator i isto zamjeniti sve brtve, felga i dalje čeka. Već sam zaboravio koliko je zeznuto sam nategnuti feder kurble, pa sam odustao za danas. Izmjerio sam i remen nakon 4200km. Uskoro je registracija, pa će se neke stvari rješavati poslije nje.

Dragster 50:
Odrađen tehnički, i još jedna mala sitnica, točno 7000km.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju