Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
HERKUL ..... uskoro
robert:
--- Citat: MOTOSPIRIT - 02 Studeni, 2008, 20:55:10 ---blok je od aprillie atlantic od 250 ccm...tako da,nije od 50.prenos dodje od kawasaki kfx 700,tako da ne nešto na pamet!!a samo remen je od kevlara,polaris (snežne sani) koji stoji 180 eura i ako njega utrga...mi ne samo da bomo stajali pored,vozit čemo se!!!!
--- Kraj citata ---
to je onda druga priča! svaka čast i da vam sve ide po vašem planu! i u saarbrückenu pokažite švabama onako kako treba!
dino_sk:
onda ste carevi :icon_thumright: mene sam zanima kak ce bit krenut s tim a da te nebaci na leđa :icon_scratch:
tomica89:
--- Citat: dino_sk - 02 Studeni, 2008, 20:58:55 ---onda ste carevi :icon_thumright: mene sam zanima kak ce bit krenut s tim a da te nebaci na leđa :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
e....pa to bude imalo 185 konja.... :punicemi:
robert:
da imam mogućnosti (znanje, financije i odgovarajući alat) ja bi na jednu drugu lunu probao staviti mašinu od sr150 ili možda od sp180 ali za ovako nešto nebi imao muda! to treba znati voziti
dino gp1:
--- Citat: tomica89 - 02 Studeni, 2008, 21:06:57 ---
--- Citat: dino_sk - 02 Studeni, 2008, 20:58:55 ---onda ste carevi :icon_thumright: mene sam zanima kak ce bit krenut s tim a da te nebaci na leđa :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
e....pa to bude imalo 185 konja.... :punicemi:
--- Kraj citata ---
Samo da to proradi pa ćemo onda o konjima :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju