Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 150 2t 2001g by Challenbeen
challenbeen:
Lagano je krenulo... nadam se da će to biti to, i da će se uspješno sve ukomponirati pogotovo kombinacija boja koje su zamišljene
challenbeen:
Stigla danas još jedna narudžba, odmah pri dolasku sam se bacio na otvaranje paketa, raspakiravanje i ugradnju. Ubacio nov akumulator, novi relej anlasera, novi prekidač. Dao kontakt.. ništa... razočaran san svašta probao, ali ... nije išlo.. svašta sam probavao i jednom odustao dok nisam otišao raditi na zadnjem repu, da složim štop svitlo da vidim jel daje prekidač struju ili ne... zatim sam naletio na ovaj đek koji ima osigurače u sebi, i rekoh ajde da probam, da ih zamijenim... ja pregledao, oprao, ugradio ... i samo što sam krivo pogledao tipku, počeo verglati.. ajme sreće
i tako, izbacim ga van, nadolio sam još dvotaktola, ulio malo u rezervar, te sam ulio 4-5 litara u rezervoar benzina... krenuo verglati... ništa... ne pali... sjetim se da sam možda vakum i dovod goriva naopako okrenuo, savjetovao se sa Radetom, zamijenuo ih, verglao 4 sekunde i kresniše skuterče...
jao ljudi koji su ovo nivoi sreće bili ...
naime, skuter sam čak i provozao, prednja kočnica ujeda, zadnju trebam naštelati...
uskoro video
challenbeen:
https://youtu.be/1hFe7KnZpII?si=TKKhGKNnZHlybIH_
Ja presretan
vespaet2:
nisam bas najstrucniji, al mislim da si mogao malo lakse rolnice staviti, ili si namjerno stavio teze radi razrade
inace svidja mi se kako radi
*ako sam ispo glup, nemojte zamjerit, kazem da nisam najstrucniji
challenbeen:
Ovo su sve plastike sa starog SR150 odnosno nisu ove u top stanju koje su došle sa donor SR-om.. njegove ću plastike rješavati "dogodine", dok su ove samo za test i eventualno posli preprodaju. Rukohvati suvozača i felge su sa donor SR-a i mislim da će one ostati ovakve kakve i jesu ... idem na tu boju, mislim, i ovu boju sa kojom se farbaju ove plastike sa starog SR, ide svakako i u tu boju, samo se sad ajmo reći - praksiram :icon_biggrin:
Što se tiče općenito skutera, napravio sam 15 kilometara sa njime danas, punog gasa, te sam zadovoljan kako ide. Nisam prezadovoljan, ali sam zadovoljan. Valjalo bi prvo ubaciti 20x17 Polini rolice koje čekaju svoj red ... I VXR žute opruge za kvačilo jer sad hvata previsoko... Primijetio sam da bi triba i zamijeniti zadnje pakne ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju