Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Minarelli filter zraka( riješeno) i auspuh za mid range
Dasta je16:
--- Citat: Poggiali - 04 Siječanj, 2023, 14:50:55 ---ja sam zadovoljan sa kartboxom i lakse mi ga je odrzavat...
--- Kraj citata ---
Njega netreba nista podesavat kad ga kupis ili? Jel ima spuzvice ikakve unutra?
Poggiali:
a trebat ces diznu pogodit mozda, mada ti imas vec modan airbox, moj je bio serijski, pa budes vidio... meni je na 70 cc i yasuni auspuhu 78-80 dizna .... ima te dvije okrugle spuzvice, ja sam bas imao neki lim u tom promjeru i izkucao od obicnog filtera par tih krug spuzvica, pa samo zamjenim dok druge perem i susim ...
Obrati paznju da uglavnom dolaze sa ravnom ili pod 45° gumom koja ide na karb, meni nije pasalo, nego sam jos morao uzeti od 90° koljeno, bilo je na MS trgovini...
Kekos:
Kupi novi airbox ili polovan koji je citav.prosiri lulu na 19 fo 20mm i zacepi vidom onaj dole otvor za izlazak ulja.mozes malossi red sponge i pun gas.Nesmi bit problema posto isto vozim i skuter leti.Btw dizna u mene 80 i,70cc yasuni r.
Dasta je16:
--- Citat: Kekos - 05 Siječanj, 2023, 10:29:51 ---Kupi novi airbox ili polovan koji je citav.prosiri lulu na 19 fo 20mm i zacepi vidom onaj dole otvor za izlazak ulja.mozes malossi red sponge i pun gas.Nesmi bit problema posto isto vozim i skuter leti.Btw dizna u mene 80 i,70cc yasuni r.
--- Kraj citata ---
Ok ucinit cu to onda. Kako ide skuter, top speed i ubrzanje?
Kekos:
Ma sve top.Ubrzaje jace od novog nmaxa 155,stigne me tek kod 75kmh.Top speed 95kmh po gps a ja imam skoro 100kg 190cm.Ako te zanima setup mogu ti sve napisat ustima san ga da ga se nedira nista vise.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju