Tehnički kutak > Tuning skutera

Suzuki Katana AY 50 Pomoc!!!!!!!

<< < (3/7) > >>

dhorvat:

--- Citat: mirobd - 03 Studeni, 2008, 13:17:50 ---Ne razumijem koliko kilometara, ide mi 75 km/h, a presao je 11233 km..????

--- Kraj citata ---

Na to je mislio čovjek  :icon_thumright:

Pitanje je ciljano na moguću zamjenu remena ili karika ali ti nemaš brige, možeš eventualno kupit remen (Malossi X-kevlar) ali nije nužno!

Znači spuh, variomat, dizne, rolice, i remen ==> Sve skupa okvirno oko 2200kn

mirobd:
Hvala na pomoci.  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

mirobd:
Jos jedno kratko pitanje?? Skidao sad teklo i remen je dobar ali da li treba biti zategnit ili labav, sad mi je labav tako da ga rukom mogu spojiti na sredini????? Kako treba biti pravilno????

mirobd:
DEKLO..

dhorvat:

--- Citat: mirobd - 03 Studeni, 2008, 14:01:36 ---Jos jedno kratko pitanje?? Skidao sad teklo i remen je dobar ali da li treba biti zategnit ili labav, sad mi je labav tako da ga rukom mogu spojiti na sredini????? Kako treba biti pravilno????

--- Kraj citata ---

Remen se uvijek sam zategne čim motor upališ!

S druge strane ne možeš VIDJET da je remen dobar ili loš (ustvari možeš ako je remen totalno uništen  ::))... nego izmjetiš kolko je širok i usporediš sa tvorničkim vrijednostima! Ako je uži za milimetar ili više, onda ga je potrebno zamijeniti!

A ako kupuješ i multivar i sve ostalo onda je moja preporuka Malossi X-Kevlar remen! (oko 260 kn ako se ne varam  :dontknow:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju