Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 Minarelli - boja svjecice/smjesa

<< < (2/2)

robyakarider:
ma sta vi znate, treba jos vecu gljivu staviti

aragonY:
Polako, ne treba momka odmah na kolac razapeti. Šta ne možete normalno dati dobronamjeran savjet bez prozivke? Barem se potrudio da lijepo opiše cijeli setup i ne buba neke tvrdnje kao pojedini bolidi koji ovdje ulijeću s pitanjima..

Autoru teme: ako pogledaš i na ofišl stranici stejđ siksa, možeš vidjeti da nigdje nisu spomenuli gljivu čak i na njihovom "max performance setupu" na 21mm karbu a ti imaš 19ku. Dakle, vrati tvornički airbox, preradi mu ulaz zraka (lulicu na airboxu) da bude promjera 21-22mm pa onda probaj korigirati ostatak setupa.
Ne znamo koliko iskustva u štelanju karburatora imaš, ali iskusno uho zna prepoznati je li to to čak i bez gledanja boje svjećke..
Preporučio bih isto da vratiš tvorničku kajlu paljenja jer je na base kitu nepotrebna.

I ako si relativno nov u svemu tome, najbolje ti je da jednu po jednu stavku isprobavaš mijenjati jer se tako nećeš izgubiti u cijelom procesu. Ovako ako sve nabacaš odjednom, ne znaš odakle krenuti niti što te muči..

O kojem skuteru se radi, mašina je AC ili LC?

Zzcruz:
Hvala puno ljubim obraze haha  :toothy9:
Radi se o LC masini, poslusao sam te skino sam kajlu i vratio fabricku, dosta slabije prima gas iz lera ne reze vise gas kao sa njom dok se ne razvrti fino al to se desava jer do pola gasa malo trokira i pusi smatram da je prebogato, mislim da cu vratiti iglu na 2 zub jer je sada skroz dignuta al nisam jos probavao nista puno i stelovo jer sam narucio i cekam airbox i filter da mi dodje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju