Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
forumaši...
Goran:
--- Citat: StreetRunner - 27 Veljača, 2007, 20:03:28 ---
--- Citat: BiVeR - 27 Veljača, 2007, 11:18:54 ---pa nek uzme kvačizu za veš i nek ju prikopča za šift da ju nemore držat...
--- Kraj citata ---
ma čekaj prvo da nam on objasni u čemu je problem.Možda nema ni shifta :laughing7: :laughing7: :laughing6:
--- Kraj citata ---
HAHAHA...!IMAŠ KAJ PROTIV ŠTO PIŠEM VELIKIM SLOVIMA, I DAJ NEMOJ TE NEKE DJETINJASTE FORE BRIJATI OKO VELIKIH SLOVA!MOJA TIPKOVNICA PIŠE SAMO VELIKIM SLOVIMA,SAMO DA ZNAŠ U ČEMU JE PROBLEM! :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
mrcina:
MA NIJE PROBLEM U TIPKOVNICI več u vlasniku i korisniku te tipkovnice.
ako mu se tipkovnica pokvarila mora da jede tipke kad nema za novu koja dođe 20kn
Mr J:
Gorane mali, nemoj da vices, znam te kako izgledas... wwwwwwaaaaaaarrrrghhhhhhhhh... od sada cu biti tvoja najstrasnija nocna moraaaaa.....
P.S. Mozda bi mogli ovaj vikend u voznjicu ako bude lijepog vremena...
Goran:
--- Citat: mrcina - 27 Veljača, 2007, 22:58:20 ---MA NIJE PROBLEM U TIPKOVNICI več u vlasniku i korisniku te tipkovnice.
ako mu se tipkovnica pokvarila mora da jede tipke kad nema za novu koja dođe 20kn
--- Kraj citata ---
Ne znam tko više jede ja ili ti, ja mislim da bih ti mogao pojesti za cijeli forum!Sorry frajeru, ali tipkovnica ne dođe 20kn!To možda kod tebe! :hello: :hello: :hello: :hello:
Goran:
--- Citat: Mr J - 27 Veljača, 2007, 23:08:18 ---Gorane mali, nemoj da vices, znam te kako izgledas... wwwwwwaaaaaaarrrrghhhhhhhhh... od sada cu biti tvoja najstrasnija nocna moraaaaa.....
P.S. Mozda bi mogli ovaj vikend u voznjicu ako bude lijepog vremena...
--- Kraj citata ---
Da, Veliki Mr. J!!!Kako ti kažeš gazda!Ne brini neću da vićem, sve će biti kako ti kažeš, ali me živicira kad se nađu neki pametnjakovići kojima je dosadno i koji odgovaraju na temu staru dva mjeseca, i koja svršeno prošla radnja što se tiče tipkovnice,traži dlaku u jajetu!!!Frajerima je dosadno bolje da ubijaju vrijeme na neki drugi način!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju