Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Svašta po nešto

<< < (3/3)

Zmajur:
Posto je setup skutera meni "teorija velikog praska", koje rolice mi preporucujete da dobijem malo na snazi. Osobno, ima me 100+ zive vage a imam jednu hebenu dionicu uzbrdo pred kucom. Skuter (piaggio typhoon) ce biti obican setup bez blokade, uglavnom sve original.
I jos jedno, za brtvljenje bloka Loctite 510, Loctite 5926 ili Loctite 5972...  Sva su mi sredstva na raspolaganju.

mic:
Što se loctitea tiče mislim da je 5926 najbolja opcija ako je to na raspolaganju.
Ja koristim 5910 od loctitea, probaj s tim ako možeš nabaviti tamo u radioni.

JogFromYamaha:

--- Citat: ---Citat: robyakarider - 20 Studeni, 2022, 16:08:18

grijanje karburatora

Dali je to pozeljno?
--- Kraj citata ---

OStavi neka ga grije, da se ne ubijes jer se zalediti zna i na temp ispod 4C vanjske tmeperature pa se ubijes

kutosh1:

--- Citat: Mlos55 - 18 Studeni, 2022, 00:28:25 ---Da, cok na karburatoru. Pod klipom sam mislio na klipic coka. Pravilno podesen je kad je donja ivica klipica poravnata sa tijelom coka, kada je skuter hladan. To ovako izgleda https://www.pedparts.co.uk/c/asset/blog_images/cold-choke.jpg
Stimas ga odvrcuci i zavrcuci navoj. Ako ga podesis i npr sledeci dan upalis, krenes vozit i opet imas malko trokiranja samo dostimaj jos malo, odnosno zavrni oko 1/4 kruga da jos malo izbacis klipic, naravno to odradi kad je hladan. I kao sto rekoh, ovo ce ti raditi ako upalis skuter i ostavis ga da odradi 1-1.5 minut. Ako mu zavrnes gas odma nakon sto si ga upalio hladnog  trokirace uvijek, jer je pod cokom i promasuje vecinu eksplozija.

--- Kraj citata ---
Skinuo sam cok, metalni klip je uvucen unutra nije poravnat, medutim nema teoretske sanse da mogu odvrnuti tijelo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju