Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio x8 200ccm mišljena??
Jaki808:
Mene su svi odgovarali od zračnih jer kao u ljeti kad voziš zo se grije jako pogotovo kad staneš na semaforu ili kad čekaš narudžbu a motor vruć. Sad mi stvarno nije jasno.
stipe:
netko ti krivo govori
pogotovo kad staneš na semaforu ili kad čekaš narudžbu, a motor radi i hladi se ventilatorom...
odgovaraju te zato sto je sporiji, pa kao ne valjaju, ali to je peri deri, tebi brzina nije bitna, bitnija je pouzdanost...
Vodena Pumpa:
--- Citat: Jaki808 - 15 Studeni, 2022, 13:31:54 ---Mene su svi odgovarali od zračnih jer kao u ljeti kad voziš zo se grije jako pogotovo kad staneš na semaforu ili kad čekaš narudžbu a motor vruć. Sad mi stvarno nije jasno.
--- Kraj citata ---
Ljudi pričaju gluposti. Na skuteru sa zračnim hlađenjem ventilator je spojen na radilicu i kad upališ skuter odmah se vrti ventilator koji tera zrak i hladi cilindar, to hlađenje se zove prisilno hlađenje. Ako je motor upaljen i radi u leru ventilator tera zrak, ako voziš skuter i dalje ventilator radi.
balki:
Neuki pričaju bezvezarije. Uredno složen i podešen zračnjak možeš bezbrižno voziti i ljeti i zimi.
...i Porshe zračnjaci itekako dobro služe vlasnike :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju