Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 200
Beverly200x:
--- Citat: aragonY - 07 Kolovoz, 2023, 21:34:29 ---Ma dobro si ti to rijesio. Mozda loctite na navoj i/ili podloška rebrasta protiv odvrtanja i to je to. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nije bas reprezentativno jer sam mogao ofarbati ali eto, možda malo špricnem crnim sprejem. Imam doma neki Manollov ekstra strong ali vec sam ga prije probao i nije tako strong sto pise, pogotovo ne da nikad vise ne mozes odsarafiti :laughing7:
dario007:
Ja sam na tu svoju kapicu piknuo dva vara kad sam radio distancu za celjust.
Javi se Zvonkecu nek ti istokari taj dio i slozi malo duži pa si urežeš za dva zuba od viljuškastog ključa sa čim češ to moć stegnuti.
challenbeen:
to se isto desilo na MHR Runneru... skoro se dečko u Gospiću ubio radi tog... nevjerojatno...samo sam zab napisati o tome, misleći da sam možda ja kriv, ali nismo ni nas dva prvi kojima se to desilo na tim kineskim sranjima
Beverly200x:
--- Citat: dario007 - 07 Kolovoz, 2023, 22:02:32 ---Ja sam na tu svoju kapicu piknuo dva vara kad sam radio distancu za celjust.
Javi se Zvonkecu nek ti istokari taj dio i slozi malo duži pa si urežeš za dva zuba od viljuškastog ključa sa čim češ to moć stegnuti.
--- Kraj citata ---
Varenje mi je bilo u planu ali imam neke prastare elektrode jer doma nitko ne vari pa dok to uhvati/ ne uhvati...
Zalosno je to sto mi je covjek iz Vijci Kranjec preporucio tokare a ne Moto Mondo jer je to ipak njihov proizvod...
Za sad cu ostavit ovak pa ak ispade trazim bolju soluciju, zakljucio sam da se niti jednom tokaru neda zezat za oko tog sarafa.
--- Citat: challenbeen - 07 Kolovoz, 2023, 22:05:17 ---to se isto desilo na MHR Runneru... skoro se dečko u Gospiću ubio radi tog... nevjerojatno...samo sam zab napisati o tome, misleći da sam možda ja kriv, ali nismo ni nas dva prvi kojima se to desilo na tim kineskim sranjima
--- Kraj citata ---
Jos si mislim pa jesam li samo ja izgubio taj saraf ali ima nas sretnika jos :(
dario007:
Mislim da bi ručni rad mogao napraviti od produžene M8 matice. Velim javi se Zvonkecu, nije to neka nauka i problem za napraviti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju