Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Skuter prdi
DadoTina:
Imam novi problem sa prdežom, dakle slazem jen baotian 2005g sve je novo od remena do filtera, i to je sve mjenjano radi prdenja jer je bilo vec i staro, al on i dalje prdi znaci kao da nema auspuha, skut ima 6300km, nema nigde rupe, odma se gasi kad zacepim filter, i da jos napomenem da je radio tiho do promjene svecice i od tad poceo prditi i vratio staru al nista.. Molim pomoc hitnu jer zvuk je nepodnosljiv auspuh je ok..
challenbeen:
jesi začepio auspuh na izlazu da vidiš hoće li se ugasiti?
DadoTina:
Nisam ako se ugasi do ceg bi bilo... Vidit cu sutra jednom je prdio tak radi svecice al sad je nova pa nista, jel moze prditi zbog vakum pumpe?? Nju nisam diro a ne radi nekad da nekad ne..
aragonY:
Mislim da je autor teme htio reci da mu trokirw s obzirom na ovu recenicu "jednom je tak opreio zbog svjecice".
Trokiranje je znak problema sa iskrom, ili viska goriva u smjesi odnosno manjka zraka. E sad, na tebi je da otkrijes sta od to troje zeza
DadoTina:
Ma zeza me mob jer je razbit... Smjesa je na krug samo, 4t je to.. Sarafa za zrak nema, pa sta moze prdit zbog svecice? Jel moze na vakum pumpi vuc fals il to raditi ako ona jebe
Evo slika svecke https://ibb.co/bRwTcVy
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju