Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont

<< < (31/88) > >>

dario007:
A nije tocno ni ovo kako je on opisao, al nema veze...Pisao sam ja o tome vec 5-6 puta, koga zanima bude trazio, neda mi se vise opisivat i pisati "kobasica" postove.

Evo ti jedan zanimljivi video kako provjeriti imas li fals zrak negdje.Mana su poklopac klipica i bijela plastikica koja sluzi kao vodilica klipica

Zmajur:
Vozikao sam se nekih 2-3km... Nemam ravnice da vidim krajnju brzinu, ono sto sam uspio vidjet lijepo dodje do nekih 45km/h a onda kao da stagnira. Al opet kazem, jedvice imam 100 metara...
 Solidnu zbrdicu vuce sasvim pristojno, ( imam 120kg,  :help:).
Ja jednostavno nemam iskustva da kazem jel to dobro ili nije. Ovo mi je prvi out da sam vozio skuter, zadnja voznja mi je bila na Tomosu prije 30 godina..... :laughing7:

Edit: Evo i sin kaze da vuce dobro ali da je krajnja brzina mala...cca50km/h

Da pricekam da nove karike slegnu pa da vratim diznu 64 i red sponge te eventualno skinem poklopac od karba?

dr.mrgood:
Ovo sto sam ja napisao je sigurno tocno jer tako se stela smjesa. Znaci kada dobijete da skuter najbrže radi spusti se ler gas i proba se na mjestu odaziv na gas. Ne smije nigdje biti falseg zraka i skuter kada se pusti gas mora odmah spustati okretaje. Ako su samo mijenjane karike ne treba tu puno razrade. Nakon toga se nadje neka ravnica te se vozi pun gas cca 1 km. Skuter se ugasi na kljuc i stane se cim prije. Vadimo svjecicu i gledamo boju. Ako je boja bijele kave koja vuce na ciglasto imamo odgovarajucu diznu i smjesa je ok. Ako je svijecica siva, bijela, ili samo malo smedjkasta dizna je mala. Ako je crna dizna je prevelika. Kada nadjemo odgovarajucu diznu radimo isti test na prvoj trecini gasa i na pola gasa. Poslusao sam snimku i zvuci odlicno, to je to. Ler gas se stela sa upaljenim dugim svjetlima uvijek. Kada rijesite ful gas ako je boja svjecice dobra onda polako dalje.

dario007:
Ne nije tocno,jer ce skuter najbrze raditi na najvise krugova, a to je presiromasna postavka smjese.
Ono sto si nabiblao napamet nije tocno, lijepo da oces pomoci covjeku,ali to nije to.
U par navrata sam detaljno opisivao postupak,koga zanima neka trazi...

dr.mrgood:

--- Citat: dario007 - 14 Siječanj, 2023, 12:25:47 ---Ne nije tocno,jer ce skuter najbrze raditi na najvise krugova, a to je presiromasna postavka smjese.
Ono sto si nabiblao napamet nije tocno, lijepo da oces pomoci covjeku,ali to nije to.
U par navrata sam detaljno opisivao postupak,koga zanima neka trazi...

--- Kraj citata ---
Ja nisam nista nabubao napamet jer sarafim po skuterima vec godinama. U biti se kod stelanja smjese traze tvrdji taktovi, odnosno kada nam skuter najbrze radi i kad nadjemo taj polozaj tada zavrcemo saraf smjese dok se okretaji ne pocnu spustati. Kada pocne spustati okretaje samo malo odvrnemo saraf smjese i to je to. Ali za ovo treba iskustvo, uho i precizna ruka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju