Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Typhoon 50cc (2011) - Remont
Zmajur:
--- Citat: matija84m - 11 Siječanj, 2023, 17:11:06 ---Ako je sve ok. Seraf smjese bi trebao bit 1.5 krug odvinut.
Moze bit ostilacije za 15min simo tamo. Ali nikako 2.5 kruga.
--- Kraj citata ---
Negdje sam pokupio 2.5 kruga i ostalo u glavi. Probat cu krug i pol...pa vidjet. Hvala na informaciji
Zmajur:
--- Citat: Poggiali - 11 Siječanj, 2023, 19:19:52 ---Jesi probavao ustima puhat u prikljucak ulja, moozda je nesto uletilo...
--- Kraj citata ---
Gledao sam nesto na youtube, probat cu otkacit sajlu od pumpe, i rucno pumpu nategnut do maximuma dok motor radi u leru ili laganom gasu a cijevcicu skinut sa karburatora i pustit prema podu....Mozda zeza kakav zracni jastuk, 😭
Zmajur:
Sve u svemu, barem je upalio bez problema. I sada moram riješavat sitnice koje zahtjevaju skidanje svih plastika ( barem sad znam kako idu 😂 ). Kratko svijetlo ne radi kao ni truba, zmigavce sam krivo spojio....Karburator pusta na poklopcu plovka, postelat smjesu i osposobit pumpu ulja.... Na sve to, nadam se da nece zaribat...😂 , i ja zadovoljan.
Zmajur:
Poggiali:
ako ti slini karb, uzet set rezervnih djelova, postoje sve te brtve za kupiti, samo gledat da nisu neke kineske kopije, ja sam bio kupovao za svoj 12 dellorto gs, jer mi ni cok nije dihtao kad je zartvoren... on je imao rucni i gumica je bila ko kamen..
https://www.dellorto.co.uk/product-category/dellorto-motorcycle-carburettors-parts/carburettor-parts/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju